A Felsőoktatási Kerekasztal ezen a héten már lezárta a hallgatói nyilatkozat ügyét, az ott helyet foglaló szereplők megegyeztek, a hallgatók, a rektorok és a kormány is egyetértettek az ügyben – hívta fel a figyelmet a Fidesz szóvivője. Selmeczi szerint "túl vagyunk ezen a kérdésen, Bajnai Gordon egyedül maradt"Az Országgyűlés előtt fekszik az a javaslat, amelyik szerint a hallgatóknak húsz év alatt kell teljesíteniük az itthoni munkavállalást, senki nem köti őket röghöz – jelentette ki. Hozzátette, ezt mindenki tudja, de a volt kormányfő "erőlködik, a háttérből próbálja mozgatni a fiatalokat". "A megvezetett diákok" egy maroknyi csoportja volt az is, akiket az ex-kormányfő rá tudott venni, hogy beálljanak a "Bajnai-gárdába" és törvénytelen, erőszakos akciókban vegyenek részt - mondta a szóvivő.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
...hát nincs egy kitartó, bátor, szakmai kihívásokat szerető pszichiáter Tündérországban, aki bevállalná "kiflicsücsköt " ?
fefe0741
Nekem a szöszibabárol a magyar csodaló jut eszembe.Csuda szép pár lennének:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.