Bajnai Gordon azt kezdeményezi, hogy az MSZP által korábban javasolt év végi, jövő év eleji megállapodás helyett már nyáron kezdje meg a tárgyalásokat és őszre hozza tető alá az egyezséget az általa vezetett Együtt-PM szövetség és a szocialista párt. A volt kormányfő erről is szóló, Javaslat a jó együttműködés menetrendjére című írása pénteken jelent meg az Együtt 2014 honlapján. Ebben indítványozza, hogy az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség a tavaszi parlamenti ülésszak lezárulta után – például június 16-án, Nagy Imre 1989-es újratemetésének évfordulóján – kezdje meg a kétpárti tárgyalásokat. Szerinte ez elvezethet oda, hogy fél év múlva, október 23-án a két szervezet már minden kérdést lezárva együtt ünnepelhet, és "korszakváltó szövetségbe" hívhatja a választópolgárokat.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kata53
Jó lenne, ha nem az a jól fésült hányinger/Mesterházy/ lenne az MSZP elnöke! Mindenáron miniszterelnök akar lenni! Pedog annyit ért hozzá mint tyúk az ÁBC-hez!
Patrióta1
Korszakváltásról beszél? Olyan párttal akar összefogni, amelyik már bizonyította alkalmatlanságát! Akkor mi változna? Semmi!! Bajnai is köpönyegforgató pont mint Orbánc!
verőce21
Együtt sincs esélyük, de így legalább egymást ütik ki! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.