Elképzelni sem tudjuk, micsoda lelki sérüléseket szerzett a Fidesz-székház elfoglalásakor. Szerencsére Kocsis Máté elárulta.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ne máááááááááááán. Hogy mi mit élünk át miatta, hogy már csak azért, mert látjuk, meg sem kell szólalnia. Kocsis Máté meg egy hülye hazugláda. Törtek, zúztak a fiatalok? Komolyan mondom, nem normális. Az a vén marha dörgölte a papírt az arcába, a barom sósavas, és meg sem moccant a fiatal fiú ahelyett, hogy jól pofánvágta volna. Most biztos felment a vérnyomásom ekkora hazugságot olvasván.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Két székházostromot láttam a közelmúltban. Egyik a TV. másik a pártház ostroma. Hát nem is tudom melyik volt félelmetesebb!
soljanka
Kocsis Máté és Selmeczi elképzelni sem tudják, hogy milyen borzalmas dolgokat kell átélnie annak a 3 gyerekes apukának, aki egyedüli keresőként hétfőn megtudta, hogy nincs rá szükség.
De persze a munkájára igen: tehát felmondanak neki, és közmunkásként jöhet jövő héttől 47000-ért...
hallgatag
@A Tündik bündije: ma 9:08...lehet hogy nem tudta,
hogy le KELL nyelni ???
kukac50
Majd az lenne Neki borzalmas ha Ő is munkanélküli segélyből tengődne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.