Magyarország kormánya rosszabbul teljesít. Ez a szocialisták számára a héten Brüsszelnek megküldött konvergenciaprogramból is kiderül. Hiszen - ahogy Józsa István a párt gazdaságpolitikusa mondta- a Fidesz-kormány a költségvetési hiányt csak úgy tudta mérsékelni, hogy közben növekedtek az adóbevételek. A belső fogyasztás a következő két évben is csökken, akárcsak a beruházások. A foglalkoztatott is kevesebb, mint három éve, miközben a kormány 9 milliárd forintért bútorokat vásárol és stadionokat épít. Az elszegényedés pedig tovább tart. A Fidesz szóvivője erre szó szerint úgy reagált, hogy Józsa Istvánnak nem kellene ennyit hazudoznia, mindenki jobban járna, ha nem szólalna meg.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@nahát: Azt erre a fityiszes bandára tényleg nem lehet mondani, hogy a csillagokat is lehazudják az égről! Nem hát, mert már azok túlnyomó részét is ellopták, lenyúlták, privatizálták, magántulajdonba vették , stb. stb. ( Az ön által igaznak vélt állítást kéretik aláhúzással megjelölni! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@miazavalami: Valószínűleg csak kérkedni akart, mekkora összeget vett fel a számlájáról. :)
miazavalami
@verőce21: Lehet ... :-) De abban nincs igazad , hogy a tranzakciós adót nem mi fizetjük. Tudom , hogy régen is volt, de nem ilyen mértékben. A rezsicsökkentést is behajtják majd rajtunk... :-(
verőce21
@miazavalami: De azért remélem megnyugvással tölt el, hogy a következetes gazdaságpolitika meghozta az eredményét. :)
miazavalami
@verőce21: Nem látom át ezt a következetes gazdaságpolitikát. Csak annyit , hogy most már a túlórákért kevesebbet fizetnek, a szombati napot nem kell túlórában számolni , a pótlékokat csökkentették. Ez azt jelenti , hogy ugyanannyi munkáért kevesebb bért fizetnek... Ha ez a következetes gazdaságpolitika akkor eredményes. Hiszen a munkáltatók nem kötelesek azokat a béreket kifizetni mint régebben.
entero
@silber13: Márpedig ez a minimum!!! :-))
outsider
@nahát: nahát, akkor tudod mit érzek mindkét oldal megnyilatkozásiról! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.