Újabb éjszakai támadás történt Pécsen. Egy népes társaság támadt egy egyetemista párra a vasútállomás közelében. A támadók először "beszóltak" a hazafelé tartó arab számazású, Pécsett tanuló diáklánynak: "de jó csaj vagy", majd lökdösni kezdték. Magyar, szintén egyetemista barátja a védelmére kelt, mire a társaság tagjai megverték. Lapunk értesülései szerint a huszonhárom éves fiatalember súlyos sérülést szenvedett, kórházba szállították. A diáklány nem sebesült meg.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: IQrájderöcsém
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
@nyanya001: lassan már az egész ország az!
ahol a C-típusúak megjelennek, lehet rettegni.
Meddig túrjük még???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@bence: Ezeket nehéz lesz kiebrudalni. (ez lemardt bocsi!)
verőce21
A randalírozásoknak ideje lenne már véget vetni az országban! Több járőröző rendőrt éjjel az utcákra!
Vegyük észre, mi felé tartunk: teljes kijárási tilalom, rácsok, bezárt ajtók mögötti élet, rettegő kimerészkedés, gátlástalan randalírozás, tolvajkodás, támadások. Ne legyenek illúziók. :(
zipper
Ne cigányozzatok ! Jut eszembe, az éjszaka megszólalt a garázsriasztó, bár én kissé későn reagáltam, de a szomszéd azt mondta, hogy két ifjonc futott el a garázskaputól és mind a kettő nagyon hasonlít arra a kettőre, akik társaikkal együtt bőszen fosztogatják a lomis konténereket, pihenésképpen meg kukáznak. Ma még nem látták őket, szerintem egészségesebb is a számukra...a garázskapun érdemi jelentős elváltozás nem volt észlelhető, úgy tűnik csak megrángatták, hátha az a biztonsági kód...
Ariana
Ennyit arról a rizsáról, amit a Páva lány meg szegény Kata esetében hangoztattak, hogy "lány ne mászkáljon egyedül éjszaka". Gondolom, most majd azok, akik szerint mindenki hibás, csak az elkövető nem, majd azt kezdik hangoztatni, hogy mindenki tízfős társasággal mászkáljon éjszaka, mert csak akkor nem az ő hibája, ha megtámadják.
JAJMÁR
Szerintem is jobb vigyázni, nem azért, mert hibás az a lány, aki egyedül jár, hanem azért, mert "szabad préda", most több a rossz ember. Szaporodni fog az erőszakos bűncselekmény egészen addig, amíg az ország helyzete nem rendeződik, mert sokan szeretnek a zavarosban halászni. A rendőrség sincs a toppon, mint ahogy az egészségügy, az oktatás sem, és szinte mindennel így van. Talán csak a média van jó helyzetben, ontja a szenzációt: ezt ütötték le, az lőtte agyon, kirabolták meg ilyesmi. Erősítik az emberben a félelem érzését, lehet, hogy direkt! Ez azért nincs így, ennyire nem rossz a helyzet! Nem szabad híradót nézni, a köztévén semmiképpen.
kkalman
@Sede: Egyetértek, azzal a kitétellel, hogyha a második gyerek után ikerszülés következik, akkor azért ne tegyünk különbséget az ikrek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.