Orbán Viktor a totális hatalmat akarja nem ismer kompromisszumokat, nincsenek gátlásai – nyilatkozta a tartományi osztrák lapnak legújabb könyve megjelenése alkalmából Paul Lendvai. Az elemző szerint a mostani rendszer keverék, amely nacionalista nosztalgiából és keresztény-konzervatív lepelbe burkolt agitációból áll. Magyarország ma nem a hagyományos értelemben vett diktatúra, mert lesznek választások, az ellenzék tüntethet és nincsenek politikai foglyok. De nem is olyan demokrácia, mint amely a németeknél vagy az osztrákoknál ismert. Az első pillantásra ugyan minden demokratikusnak tűnik, de igazából kiüresítenek minden alkotmányos féket. Jóllehet a gazdaság katasztrofális helyzetben van, Lendvai mégsem hisz abban, hogy az ellenzék nyerhet 2014-ben, mert megosztott. De ha győz, még akkor is meg lenne kötve a keze. Nagy kérdés, hogy a kormányellenes erők meg tudnak-e állapodni Bajnai jelöltségében.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Tudjuk, érezzük, hogy nincs gátlása!! Miért is lenne, hisz 2/3-a van a parlamentben.:-(
Nauta
Nem is voltak neki!! Ha lettek volna,akkor most nem ő lenne az ország me.-ke!
A Tündik bündije
Ha lenne bármilyen aprócska gátlása, már szépen visszavonult volna és élne az összelopott milliárdjaiból, de olyan szinten remeg a hatalomért, hogy azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez valami szexuális aberráció nála, amire felizgul.
GeoCravker
Nagy meglepi volt... Már tavaly bejelentette ebbéliségét a Vezér pl.
endresy.blogspot.com/2012/11/orban-tudatalatti-diktatuma.html
Amúgy egy túlkompenzált személyiséggel megvert nagycsoportos ovodás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.