Érdekes napok járnak mostanában az Együtt 2014-re, úgy tűnik, a legtöbb kérdésben legalább két véleményük van, de egyikkel sem értenek egyet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ez a cikk Finkelstein és Werber keverék, kezd orbáni kommunikációs szintet megütni (hitel nélkül kormányzunk 3 éve és nem vagyunk gyarmat).

Köztudott, hogy az Együtt§PM csak arra vár, hogy hajlandó e Mesterházy és brigádja elbúcsúzni az oligarcháiktól és ügynökeitől, különben teljesen értelmetlen az összefogás, mert az ellenzék azért áll 20%-on, mert az MSZP nem hajlandó aláírni az átláthatóságról, pártfinanszírozásról és ügynöklistákról szóló előzetes törvénytervezeteket, amiben garanciát vállal ő is, hogy vége a sziciliai maffiózó világnak., melynek ők is oszlopos tagjai régóta.

Juhász soha nem titkolta, hogy támogatja a drogliberalizációt. Ez szakmai kérdés, amint az alkohol és a dohány liberalizációja. Megjegyzem ez utóbbiakba többen halnak bele. Bajnai és pártja más véleményen van. Mi ebben a különleges? Talán, hogy ők nem cöfögnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.