Az Anonymous hacker-csoport olyan képeket szerzett meg és tett fel az internetre, amelyeken egy férfi tangában rúdtáncol, illetve meztelenül magához nyúl. A hackerek szerint a képeken Jeszenszky Sándor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke látható. Megkérdeztük Jeszenszkyt a képekről, meglepődött, és későbbre ígért választ arra, hogy róla készültek-e a képek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stephen Hawking
@bundi: Most muszáj volt belinkelned? Rákattintottam és majdnem elokádtam magam! Éppen ettem!
bundi
@Stephen Hawking: bocs de eddig sokat hallgattam, a nagymagyaroktól, hogy mennyire nem illek ide, mivel így vagy úgy, de el kellett hagynom az országot. és most ez kicsit ciki rájuk, illetve a vezetőikre nézve.
csegala
Hát! A kisgatyó nem nagyon domborodik ott, ahol kéne! Lehet, hogy ez a nagy magyarság csak kompenzáció. Mint régebben mondták a márkás, luxusautókra, hogy péniszpótló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.