A tavalyi év során összesen 520 partnerszervezeten keresztül több mint 5000 tonna élelmiszer-adományt osztottunk szét 1,5 milliárd Ft értékben. Így közel 900 településen 520 000 rászorulónak tudtunk élelmiszer-csomagot adni. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, amelynek célja, hogy az információgyűjtés és publicitás eszközeivel kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között, ezzel elősegítse a szegénység, az éhezés és az alultápláltság csökkenését. http://www.elelmiszerbank.hu/

Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Nagyon megörültem amikor rátaláltam a Magyar Élelmiszerbank Egyesület non-profit szervezet honlapjára. Régen kerestem vajon nálunk van-e ilyen? Sajnos, hogy van de mégis mit mondhatok mást örülni kell hogy van!

A METRO Kereskedelmi Kft. áruházaiból 2012-ben 74 millió Ft értékben 109 tonna ételmennyiséget (pékárut, tejtermékeket, zöldséget és gyümölcsöt, felvágott, hús, hal és egyéb tartós élelmiszereket szállítottak el a rászorulónak. A 2013-as évben ezt a projektet szeretnék a TESCO áruházaira is kibővíteni.

www.elelmiszer.hu/friss_hirek/cikk/tobb_mint_70_millio_forintnyi_elelmiszer_a_raszoruloknak
SLAakku
Tud valaki példat arra, hogy a rászorulók asztalára a Magyar Élelmiszerbank Egyesület non-profit szervezet közremüködésével érkezett segitség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.