Júliustól nem lehet engedély nélkül árusítani. Az e-cigaretták Magyarországon 2010 környékén kezdtek megjelenni, akkor még alig használták páran.

A kormány egy éve döntött úgy, hogy az elektromos cigik nikotinos patronja veszélyes és a gyógyszertörvény hatálya alá eső termék, ezért csak engedéllyel lehet árusítani, annak beszerzése azonban évekbe telhet - emlékezetet az Origo.

A Büntetőtörvénykönyv módosítása nemsokára életbe lép, júliustól akár három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható az engedély nélküli parton árusításáért.

"Nem fogják börtönbe dugni azokat, akik szájában meglátnak egy elektromos cigarettát füstölni - nyilatkozta a hírportálnakaz e-cigit használóit képviselő Villanypára Egyesület elnöke. Kovács Dániel szerint a szabályozás elsősorban a hazai forgalmazást érinti, ami gyakorlatilag teljesen le fog állni, ideértve az internetes kereskedést is.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaszy68
Mocskos retek cigány viktátorunk bekaphatja a f@szt. An október óta nem dohányzok. E-cigti használok néha (nikotin mentes patronnal) és Ausztriából szereztem be eddig is. Lévén ott dolgozok.És így ennek a gyökérnek semmilyen módon nem adózok.Sem a bérem, sem semmilyen jövedéki adó után nem fog rajtam sarcot húzni. És jó pár ezren (kb 150.000-en) ezt csináljuk. Mert ugye teremtett 1.000.000 munkahelyet. Persze nekünk külhonban, Havi 400.000- 450. 000 ezerért Ő meg rohadjon a 47.000 ezres ajánlataival.Még néha hazajárunk, de nemsokára szeretnénk végleg kintmaradni. (ami egy gyermek születése után igen csak jó eséllyel sikerül is. (de anélkül is.)
adsl70
azért remélem használsz valamilyen anonim proxy-t :O már csak a bajok elkerülése miatt... hát tudtuk és már semmin nem csodálkozunk. Nem tudom tényleg igaz Miskolci kórház ig és felesége és lánya hír az igaz lenne?
Dr plágium
Lesz E cigi, csak a család által üzemeltetett gyógyszertárakban fogják árulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.