A munkavállalóknak nem sok jót jelent, ha Bajnai Gordon elkezd velük foglalkozni – reagált az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Azt nehezen, mert Orbán már megelőzte őket... szorgalmas ipari tanulóhoz híven olyannyira, hogy grátisz még a nyugdíjtartalékot is megcsapolta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Azután,hogy elsíboltak 3000 Mrd Ft-ot a MNyP-aktól.még van merszük ezt hazudni?!A gyáva hazudozás mellett egyre aljasabbak! Milyen vastag bőrük van ezeknek a nímandoknak?
gugu45
Jó lenne, ha ez a magát fidesznek nevező RABLÓBASNDA, a saját programjáról mondana valamit, és nem a másik oldalt szapulná egyfolytában. És még ők beszélnek gyúlületkampányról?!
zipper
@gugu45: A 2010-es választás előtt a Fidesz volt az utolsó, amelyik az amúgy innen-onnan összelopkodott programját közzé tette !
Főleg a Jobbiktól "kölcsönöztek" mert tőlük tartottak igazán ! Aztán minden lopott anyagot Fideszre butítanak...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Eddig visszafelé mutogattak,nyócéveztek,most előre mutogatnak , szerencsétlen banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.