A kormány célja 2010 óta az, hogy kevesebb helyen lehessen cigarettázni, és nehezebben lehessen hozzájutni a dohánytermékekhez - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető Lázár János hétfőn. A fideszes politikus azt mondta, ez személyes elkötelezettsége is, és ha rajta múlna, teljesen megtiltaná a dohányzást.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
Ha meg rajtam múlva teljesen elzárnám lézert, a gazdájával együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
craven
Én a fizetéseteket tiltanám be!!! Nem elég hogy loptok,még 1000helyről kapjátok a többit,amit megszavaztok magatoknak! ha rajtam mulana,minimálbért kapnátok,a többit meg majd ha a nép ugy gondolja! Kisbarátom!!!
trampli
Lázárank egyedül több gógyija van, mint a sosem megválasztott kárpitos-inasnak, aki ugyibár a libakonszern elnöke vót! Mehogy, Magyaroszágon senki sem választotta meg minyisztyerlnyöknek - csak az elmebajos DK-s nyevezte ki - , aki, most is csak barackos befutó:-))) (... a szerencsétlen!)
rokker33
@entero: Na nem hittem volna,hogy az életbe egyszer is igazat adok neked,de most igazad van.Rengeteg pénzt áldoznak a dohányra a családok akik amúgy is nehéz helyzetben vannak,de mégis a cigaretta az első a gyerekek meg az étel az majd csak utána.Ugye rendszeres étkezés nélkül 4-5 napig is elvan egy ember vagy legtöbb esetben egy gyerek,de egy erős dohányos 2 óráig se bírja ki!
Persze segíteni nem fog a szigorítás,mert csak megerősíti a fekete piacot és többen fognak olcsóbban árulni cigarettát ami rengeteg adót fog kivenni a kasszából és megint csak azok fognak szívni akik nem dohányoznak,mert a kieső bevételt pótolni kell!Persze erre ez az ostoba banda megint nem gondolt vagy csak megint arról van szó,hogy ők járjanak jól!
sonderkommando
Ha pedig rajtam múlna...

De ha be lenne tiltva a dohányzás (ami alapjában jó lenne), akkor mi lenne a fideszes és fidesz-közeli cimborákkal? Hogy lenne hasznuk a "megnyert" koncessziókból?
kukac50
Ha rajtam múlna Én a Fideszeseket a parlamentből kitiltanám.
Tootsy
Volt szesztilalom is Amerikaban, ugyebar, oszt mire mentek vele? Akkor is csak az alvilag gazdagodott meg, de a pialast nem szuntette meg senki es semmi...:o(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.