Bajnai Gordon színre lépése óta erőteljesen rástartolt az egykori SZDSZ szervezeteire és szavazóira, így mostanra gyakorlatilag megszerezte a szabad demokraták korábbi 5-7 százaléknyi szimpatizánsának a nagy részét. Az Együtt 2014 vezetőjének létfontosságú a háttérbázis megteremtése, mivel csak így ülhet le tárgyalni a szocialistákkal a választási megállapodás pontos tartalmáról.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@Kutyafüle: Mert az szdsz olyan hülye, hogy a szavazói takarásában nem akarja majd erős befolyását gyakorolni?! Arról híresek, hogy szerényen meghúzódnak a háttérben, és a hátukra felkapaszkodva nélkülük lehet kormányozni. Ezt csinálták eddig is igaz? ( ennyire nem lehetsz naív, ráadásul az mszp mindháromszor nekik is köszönheti dicstelen végét, meg a " szakértelmüknek". Na hajrá Bajnai és szimpatizánsai! Remélem akiknek esze van átlát a szitán.
coni
A Fidesz kommunikációnak vannak kedvenc hívó szavai, amit ha kell ha nem használ, mert a zsigeri választók harapnak rá:
ilyen az szdsz, liberális, kommunista, cigány, egyéb kisebbségek..Gyurcsány, libák,..

Bajnai mint mindig, világos volt: mindenkit vár az ellenzéki összefogás akik le akarják váltani a Fideszt. Kiábrándult Fideszeseket és Jobbikosokat is. Mert csak így lehet a Fidesz kénye kedve szerint kialakított választási keretek között leváltani ezt a rezsimet.
soljanka
Baromság. Az SZDSZ-t nem kívánó MSZP-sek kimondottan örültek Bajnainak 2009-ben.
Az meg hogy most nincs SZDSZ valószínűsíti, hogy lesznek volt szavazók, akik Bajnaira fognak szavazni. De ettől még nem SZDSZ-esek,csak nem lárnak más lehetőséget:
Az MSZP-re nem akarnak, Fodor Gábor már leírta magát, a Pávatáncos Népi Együttes nem perspektíva számukra, a Jobbik meg ...
Marad Gyurcsány és Bajnai. Gyurcsány elég nagy szabadságot adot a szadesznek,de jelenleg nem tényező,így nincs más ésszerű választásuk,mint Bajnai.
Vagyis nem Bajnai vált az SZDSZ rabjává, hanem azoknak nincs sok választási lehetőségük.
Kutyafüle
@furfang: Világosan emlékszem,hogy az SZDSZ hány miniszteri posztot követelt meg a támogatásért. Megkapta.
Egyenlőre ez egy távlati terve Bajnainak, az elsődleges cél a kormányváltás. Ezt létre kell hozni, akárhogyan is. Az, hogy a parlamentbe hány képviselőt tudnak bejuttatni, és milyen arányban osztozkodnak a mandátumokon az majd a választás után dől el.
Nincsenek kétségeim efelől, de szerintem ezt Bajnai is világosan látja.
zipper
@kedwes: Nézd csak meg az infó forrását ! mno ! tehát " ugorgyunk...!"
verőce21
És mi lesz, ha jön F. Gábor? BéGé a "földre ül"? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.