Tiszta vizet pohárba! címmel 2013. április 30-án 18 órától 20 óráig Szolidaritási és Tiltakozó Megmozdulást rendez a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet budapesti (Bosnyák tér 5.) székháza előtti téren.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
majd kiküldenek hozzájuk egy pár sósavas bácsit... Nem csak a gazdáknak kell tüntetni! Monnyuk , ha ezek ellen fellázadna az egész ország azt is megmagyaráznák valami olyan szöveggel , hogy a magyar nép még nem tudja mi a jó neki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Meg kell védeni a gazdák megélhetését adó magyar földet. Fel kell hívni a kormány figyelmét arra a tarthatatlan helyzetre, hogy a mutyival sok család a megélhetését veszítette, veszíti el.
Igaz, fityiszék ezzel tisztában vannak, és sem a kormány, sem az új földesurak nem fogják magukat összecsinálni néhány száz, vagy néhány ezer tüntetőtől.
Green Bloke
@kukac50: Kásler Árpád felszólította a devizahiteles tüntetés résztvevőit, hogy legyenek
szolidárisak a gazdákkal és menjenek el a gazdák tüntetésére. :-)
SwordFish
@Green Bloke: Ezt kellene tenni. Minden társadalmi rétegnek , akik meg lettek károsítva, közösséget, szolidaritást kellene vállalni a többivel. És akkor könnyebb lenne elérni a céljukat. :-)
SwordFish
@kkalman: A nyilvánosság viszont nekik se tetszik. Most szavazták meg kétharmaddal,
hogy közérdekű adatot ne kelljen nyilvánosságra hozni, csak az ÁSZ és a Kormányzati Ellenőrzései Hivatal kérhet tőlük infót, de az meg az ő elvtársaikkal van tele. :-)
kkalman
@SwordFish: Pedig ha tudnák, hogy lopni csak nyilvánosan szabad, hogy ne legyen feltűnő...
Mindent sutyiban csinálnak, ezzel maguk alatt vágják a fát, mert a sutyi, a mutyi mindig feltűnőbb, mint a nyilvánosság.
zipper
Jakabnak is csak addig volt szüksége a gazdákra, míg a parlament alelnöke nem lett !
De szép is volt a Hősök.-téri parasztkemping, 50 milliós traktorokkal, 300 Km-ről, 40 liter/100 Km-es fogyasztás mellett, szarul mehetett nekik, Jakab maga alá rosált,. úgy gyurcsányozott, mióta a parlamentben lopja a napot közpénzen, azóta az idegen szavak szótárában nézi meg, hogy mit jelent a "gazda" szó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.