Egy cégbe vonnak össze minden, nem politikával foglalkozó állami kommunikációs céget - értesült az Index. Az új konglomerátumot Nemzeti Kommunikációs Ügynökségnek hívják majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nem volt még a történelem során egy olyan aljas, gerinctelen banda, aki a "nemzet" szót ennyire lealjasította volna. A "nemzeti" ennek a kormánynak a szótárában a lenyúltuk és beolvasztottuk a maffiába résznél található.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nemzeti??? Régen minden állami volt, most meg minden nemzeti! Hú, milyen eredeti ötlet!
zipper
Most értékelem csak igazán a Kádár-rendszert...a jóságos, emberbarát Szovjetuniót...a testvéri Észak-Koreát...a haladó Kubát...az iparilag és gazdaságilag fejlett Mongóliát !
zipper
@JAJMÁR: Ugyanaz, csak a "nemzeti" jól hangzik és a gyengébb képességűeket megríkatja !
JAJMÁR
@zipper: Hát, ez az! DE a szó, amit túl sokszor kimondunk és leírunk, megkopik, és ez igazán sajnálatos.

Régen az állam tartotta fenn azokat az intézményeket, amelyekben a szó szerepelt, ez így igaz volt. A nemzet szó azért is fura, mert nem a nemzet tartja fenn ezeket az intézményeket,hanem az állam. A nemzet, mint tudjuk, jóval tágabb... De ez a legkisebb gond...
nemsemmi
A kormánynak nincs értékelhető gazdasági teljesítménye, nincs tisztessége.
Van viszont magán titkosszolgálata, bírósága, ügyészsége, országos választási bizottsága és saját közmédiája.
Ezzel a saját közmédiával és a médiahatósággal választást lehet nyerni. Ezért mindennél fontosabb a kommunikáció a fidesznek és főleg a királynak.
Készül is a kisfilm sorozat. Az Orbán betoppan egy sokgyermekes családhoz címűt most láthattuk.
zipper
@JAJMÁR: Orbán 2002 után kezdett el "nemzetizni" - hisztizni - majd ez felerősödött a Jobbik megalakulása után, mert a Jobbik is nemzetizett márpedig Orbánnak legnagyobb félelme a Jobbik volt 2003-2004 után, ez a félelem azóta is tart. Abban nem bízott, hogy 2006-ban is a szocik jönnek - pechje volt !

Ebben az országban már nincs respektje a kitüntetéseknek, kormányzati elismeréseknek, önkormányzati elismeréseknek, ugyanis mára nyilvánvaló lett, hogy kizárólag politikai megfontolások dominálnak az odaítélésről !

Nincs ez másként a "nemzeti" szóval sem ! Nekem már herótom van, ha meghallom ezt a szót, ha Orbántól, akkor meg kiütésem is ! Degradálnak minden értéket a saját szintjükre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.