A miniszterelnök lánya a Magyar Turizmus Zrt-től kapott díjat és az saját konzulense adta át neki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Én el tudom képzelni,hogy Fideszes összeesküvés áldozata lett,mert csontig be akart nyalni valaki a "Góré" lányának !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
hát ez gáz...most jól kicsesztek vele...
tenger49
...aki nem rajong a fityiszes bandáért,az egyik én vagyok.Ezzel együtt is azt gondolom,hogy a gyerekeket ,ez esetben Orbán Ráhelt békén kéne hagyni.Egyszerüen azért,mert egyik politikus gyereknek sem könnyü a helyzete,legyen az balos vagy jobbos.
űrbán
@tenger49: Sajnos a csúti tahó elérte hogy vele szemben nincs kegyelem, a családjával szemben sincs.
Amit 1998 -óta ezzel az országgal tett és tesz bőven kimeríti a hazaárulás fogalmát. Hazaárulóknak pedig nincs kegyelem, sehol.
kedwes
Nem kell ennyire háborogni!
Maximum lesz belőle egy új törvény!

index.hu/video/2013/04/30/orban_viktor_busz/
Tootsy
@tenger49: Tokeletesen igazad van, Kedves. A gyerekeket nem szabad meghurcolni a szuleik/oseik buneert, es nem tehetnek rola, hogy hova is szulettek. DE: ha megnezed alaposabban a kerdest: a kislany - aki olyan palyat valasztott, amire a papa szerint semmi szukseg nincs- ir egy olyan szakdolgozatot, ami a vilagon semmi megrazo ujdonsagot nem tartalmaz, kb. mintha a melegviz feltalalasarol elmelkedne. Jo, ez egy tisztesseges iparosmunka volt, elismerem. De hogy ezt az eredmenyt elerje, egeszen mas szintrol indult, mint mondjuk a Te gyermeked: nem hiszem, hogy a Te gyerekedet szolgalati auto fuvarozza, testorokkel megtuzdelve a sulijaba, ingyen, nem kell semmi extra koltseget sem allnia a gyermeke tovabbkepzesevel, mert mindenert a magyar adofizetok fizetnek. Ha a Te gyerekedrol volna szo: eloszor is kerdeses lenne, hogy bejut-e egy ilyen felso iskolaba, hogyan kozlekedik oda, mibol fizeted a tandijat, ha videkre megy tanulni, a szallasat, kajajat, persze a ruhazkodasat is, az iskolai konyveit, szamitogepet, mobiltelefonjat (ezek sok iskolaban mar reszei az alapfelszerelesnek, nem luxus !), nos, ha azt nezem, hogy "szegenyke," honnan indult el, es milyen behozhatatlan helyzeti elonyokkel (es meg van otthon 4 (?) ilyen gyerekuk, ), akkor mar valahogy nem tudom annyira sajnalni, foleg annak a fenyeben, amiket apuka nyilatkozgat tovabbtanulasrol, iskolarendszerrol, szukseges szakemberek kepzeserol...Ha pedig az apuka olyan sotet, hogy ilyen kenyelmetlen szituacioktol nem vedi meg a sajat gyermeket, csaladjat, akkor az csak az o, vitya hibaja. Egyebkent en is hazaarulonak tartom azok utan, amit az orszaggal muvel... De emlekszunk meg Causescura eleg jol, nem? Na meg az o vegere is...
Tootsy
Azert kivancsi lennek arra a kupira, ahol annyi kapcsolat sincs diak es tanar kozott, hogy a tanar annyira meltassa a diakjat, hogy felhivja az irodajaba, es kozolje vele, hogy mit szandekozik tenni a dolgozataval? Szoval, ez egy kicsit buzlik nekem, meg akkor is, ha szegeny gyerek a szenvedo fel ebben az esetben... Igaz, O maga tette publikussa a sajat dolgozatat. Lehet, hogy szegeny janyt valaki(k) csak a politikai karrierjukhoz akartak felhasznalni,... Tud egy fegyver visszafele is elsulni,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.