A kormánynak kell a pénz, és a környezetvédelmi szabályozás ismét jó alkalmat kínál ennek beszedésére. Az Index birtokába került egy kormányzati előterjesztés a betétdíjak várható szabályozásáról, amiből az derül ki, hogy az államhoz terelnék az összes ebből fakadó bevételi lehetőséget, miközben a költségeket a gyártók, a kereskedők és a lakosság viseli majd, és az új szabályozás akár sokkal környezetterhelőbb lehet. Az emlegetett nemzetközi példák sántítanak, és sok részlet csak az utolsó pillanatban dőlhet el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
A csúti túrha meg a pöttyös seggű kancsal majma megint "gondolkodtak". Én bevezetném a fideszpatkány adót, mint fideszkorcs havi 15 milliót fizet vagy 15 évet ül. Lehet választani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pártsemleges
@Nakimaga: Az áremeléseket nem kell most idesorolni, az más lapra tartozik. A lényeg, hogy ugyanannyi fogyasztás mellett nekem ötezerrel kevesebb most a villanyszámlám, ami persze lehet, hogy csak azért ennyire szembetűnő, mert ugye eddig általában 50 ezer volt, most meg 45 ezer, akik max. 8 - 10 ezer körül fizettek eddig, ők lehet, hogy nem érzékelik azt a pár száz forintot.
csa-csa
pártsemleges! házat ugyan nem veszünk belőle, de lehet, hogy csak Te meg én érezzük a rezsicsökkentést, senki más nem?
Ha nem csökkentik akkor is emelik az összes létezőt amit csak lehet.
palika
Ennyi adót, hogy ezekre a mocskos politikusokra szavazni? ezekre egy rendes rendszerben vadásznak...
kukac50
Varga azt mondta nem kell költségvetési kiigazítás,nem lesznek újabb adók,akkor ez mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.