Az LMP szerint a Fidesz-kormányzat eddig lopott, és most az információszabadságról szóló törvény módosításával megpróbálja eltüntetni a nyomokat. Az LMP egyebek mellett a felcsúti földpályázatokkal, a Kossuth téri fakivágásokkal, a multinacionális cégek adókedvezményeivel és a trafikpályázatokkal kapcsolatban szeretne közérdekből nyilvános adatokat megtudni. Schiffer András hangsúlyozta: a Fidesznek nem érdeke, hogy az emberek a "trafikmutyi" mögé lássanak, vagy megtudják, hogy a multinacionális cégeknek milyen privilégiumokat ad a kormány.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"egyebek mellett a felcsúti földpályázatokkal, a Kossuth téri fakivágásokkal, a multinacionális cégek adókedvezményeivel és a trafikpályázatokkal kapcsolatban szeretne közérdekből nyilvános adatokat megtudni"...és lehetne sorolni a végtelenségig.
dr. prédikátor
És ez miért hir??? Három éve amióta hatalomra kerültek mást se csinálnak mint lopnak ,lopnak, lopnak!!!
Hellcat
Az LMP se a gyors reagálásáról híres látom...
coni
Kicsit könnyebb lenne számon kérni tőlük 3 év lopását, ha már nem ők lennének hatalomban, és nem hoznának újabbnál újabb törvényeket, hogy takargassák a s@ggüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.