Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás: többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket. Volner szerint a cég fantomizálók ellen határozottan fel kell lépni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Esti tagozaton szerzett érettségije a legmagasabb képesítése, és ő a Jobbik alelnöke, ő tart előadást a gazdaságról... :))) A világ vicce. Ilyen polihisztorokra van szüksége az országnak, igen, meg még Szaniszló Ferencre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Volner kartárs története tipikus magyar KKV történet, ilyen emberek rabolták ki az országot munka nélkül ,pártállástól függetlenül, adót nem fizetve, dolgozót nem bejelentve ,TB-ét elsumákolva, céget köztartozással átjátszva stb...stb...stb.

Súlyos vádak ezek, pereljen, ha nincs igazuk az újságíróknak, talán megnyeri, mint Bajnai,vagy Gyurcsány.
Erre azért ne vegyen mérget.:-)))
kkalman
Eddig sem volt a Jobbik alternatíva a számomra. Ezután sem lesz!
Volnernek valójában nem csak érettségije van, elvégezte a Csopaki Rendőr Tiszthelyettes-képző Iskolát is. Gazdaságilag is képezte magát.
Remek ember, egy igaz magyar!
Csak még azt nem lehet tudni, ha a Jobbik kerülne jövőre kormányalakítási pozícióba, melyik posztot tölthetné be? Belügyminiszter legyen-e, vagy gazdasági miniszter? Mindegyikre megvan az antiképesítése.
szaboria1
@Yeromos: Ezek az eladások akkor még úgy lettek eladva, hogy a vevő vállalta a tartozást és így lettek fantom cégek.
keresztapa
A média rálépett a választási útra, mindenkiről minden elképzelhető, és elképzelhetetlen szennyet, képes minden emberről, érdekeinek megfelelően szórni, mert ez így illik, így fogyasztható a mindennapi hír. Az igazság rejtett erőforrásként van jelen társadalmunkban,csak úgy mint a cigányság dolgozni nem akaró része, Rejtett erőforrás annyira, hogy a rendőrség hiába keresi csak úgy mint az igazságszolgáltató bíróság, az igazságot! Tartalékra kárhoztatva, de milyen tartalék nekünk az ami csak feltételesen van, mivel 600 éve rejtőznek, és ki tudja még meddig.
Sede
Ezek az erdélyi asszonykáknak sem a saját fejükből pattanhatot ki az ötlet, hogyan kell százmilliós adótartozásokat eltüntetni:

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=takaritocegek&MN=Joghalo&LN=Hungarian
lajospapa
Lehet hogy Kaya Ibrahimmal is üzletelt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.