Nem mondhatta el Szanyi Tibor a trafiküggyel kapcsolatos interpellációját hétfőn az Országgyűlésben. Kövér László házelnök indoklása szerint azért, mert kijelentései sértették volna az Országgyűlés tekintélyét, és fegyelmi intézkedésekre is okot adhattak volna. Az MSZP-s politikus így újságíróknak olvasta fel a szöveget.

Szerinte abban egyetlen olyan kifejezés sem szerepel, amelyet kormánypárti politikus ne használt volna már az ülésteremben, így a házelnök döntése példátlan és elfogadhatatlan. Szanyi Tibor a trafikpályázatokkal kapcsolatos kérdést Németh Lászlóné fejlesztési miniszternek címezte volna. Az el nem mondott felszólalás alább olvasható:

Tisztelt Miniszter Asszony! Lett a nemzetnek pár ezer trafikosa. Övék a dohány java, egész pontosan a Fidesz haverjaié és csókosaié. A maffia-kormánynak mit se számít, hogy több tízezer benzinkutastól, élelmiszerboltostól, újságostól, avagy tényleg trafikostól vette el a megélhetés lehetőségét. A kereskedőknek a dohányon eddig se volt jelentősebb hasznuk, konkrétan 4 %. Ez rendszerint kitett annyit, hogy talán fedezte a bolt rezsijét, habár a bérleti díjakat, a dolgozók bérét nyilván e felett kellett kigazdálkodni. Az igazi hasznot persze eddig is az állam kaszálta be a jövedéki adó és az áfa révén.

Mi történt most? Nagyjából minden húsz eddigi bolton lehúzhatják a rolót, s húsz-húsz bolt helyett nyílik egyetlen trafik. Ezt úgy is érthetjük, hogy húsz-húsz eddigi bolt haszna fog egy-egybe összpontosulni. Ám a most elrendelt, de már jobbára a csókosoknak járó 10 %-os, illetve a hírek szerint 12 %-os haszon révén az a helyzet áll elő, hogy egy-egy nemzeti trafik az eddig megszokott, boltonkénti dohányhaszon ötven-hatvanszorosára számíthat. Sokszoros jövedelem a haveroknak és a csókosoknak. Ez ám a vérbő disznóság!

A trafikengedélyek ügye Európában szinte mindenütt a korlátozott munkaképességűek privilégiuma szokott lenni. Miért? Hát azért, mert ez a munka igényli a legkevesebb mobilitást, helyhez kötött dolog, és nem túl bonyolult. A kormány ezt a hagyományt rúgja fel azzal, hogy magyar kisvállalkozók tízezreit teszi földönfutóvá, s helyükben a dagadt hasú csókosainak ad szinte minden lehetőséget, akik immár tetszőlegesen válogathatnak a frissen kisemmizett nyomorultak közül, strómannak, éhbérért alkalmazottnak.

A kormány hazugságtrösztje közben ontja a hamis igét. Ám hiába hazudoznak, a tízezrével tönkrementeket nem fogják megtéveszteni, sem a családtagjaikat. De tovább megyek. Hovatovább élő ember nincs ebben az országban, aki bevenné az Önök álnok szövegeit. Még Önök saját maguk se, hiszen pontosan tudják, hogy törvényt hoznak, hogy rabolhassanak. Önök most igazi magyar munkahelyek tízezreit áldozták be, hogy szabadon garázdálkodhassanak az állami monopóliummal. Ebben az Önök Magyarországa valóban minden más rezsimnél "jobban" teljesít.

Kérdezem hát Miniszter Asszonyt: nem sül le a bőr a képükről? Ám ha lesül a bőr a képükről, akkor vajon tervezik-e a hatalomból való távozást és az illő elbujdoklást, avagy immár teljesen arcbőr nélkül, tehát - az önök szóhasználatával élve - "pofátlanul" akarják-e folytatni az ország fosztogatását? Várom magyarázkodását.


Szanyi végül az interpelláció helyett egy "Mutyifilter" feliratú táblát mutatott fel.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Aki kötelezik, meg panelprolizik, annak nincs joga bármit a másik szemére vetni. Szanyi még vissza is fogta magát, semmi sértő nincs abban, amit mondani akart. Igazság meg annál több. Felháborító, hogy fideszestől soha nem vonja meg a szót, azok bármit mondhatnak. Arra azonban nem gondolnak, hogy óriási öngólt lőnek ezzel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sonderkommando
Nem szeretem őket sem, de egyet értek vele.
Január
Nem kellett volna ennyire "szókimondónak lenni", akkor meghallgatták volna az interpellációt, mert végső soron igaz amit kifogásol, csak a stílus gond.
QQCSI
@Január: Kövér pont nem kifogásolhat semmilyen stílust,
az ő bunkó mivolta maga a sértés: az emberi tisztesség alulmúlása.
Csizmás Kond
Akkor vegyük sorba...
- Lett a nemzetnek pár ezer trafikosa. Övék a dohány java,
- A kereskedőknek a dohányon eddig se volt jelentősebb hasznuk, konkrétan 4 %.
- trafikengedélyek ügye Európában szinte mindenütt a korlátozott munkaképességűek privilégiuma szokott lenni.
A kormány ezt a hagyományt rúgja fel azzal, hogy magyar kisvállalkozók tízezreit teszi földönfutóvá,
- ...akarják-e folytatni az ország fosztogatását?

ez egy megbomlott ész szüleménye.
vukkocska
Aki kötelezik, meg panelprolizik, annak nincs joga bármit a másik szemére vetni. Szanyi még vissza is fogta magát, semmi sértő nincs abban, amit mondani akart. Igazság meg annál több. Felháborító, hogy fideszestől soha nem vonja meg a szót, azok bármit mondhatnak. Arra azonban nem gondolnak, hogy óriási öngólt lőnek ezzel.
vukkocska
@Csizmás Kond: Kövérre gondolsz? Egyetértek.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...akkor is egyetértesz ha elárulom hogy az ideálod szövegéből ollóztam ?...:)
vukkocska
@Csizmás Kond: "ez egy megbomlott ész szüleménye" írtad. Erre válaszoltam. Szanyinak meg teljesen igaza van. Csak kiragadva: a 4 %-os hasznot most felemelték 12 %-ra a trafikmutyinál.
Vasárnapiiskolás
Büdös bajszos cigánygeci.Ebben az országban magyarnak nem lehet léte,véleménye.
Milyen joga van itt egy"embernek"ha már meg sem szólalhat?K
Csizmás Kond
@vukkocska: Ezzel az úgynevezett trafikmutyival csak az a helyzet, hogy a jó öreg unió nem kommentálja, vagyis neki rendben van a dolog, mert így megoldódott a kiskorúak mutyihoz való jutása ja dohányhoz és a feketeárusítást is jobban tudják ellenőrizni, szóval itt csak néhány fesztugató egyénnek nem tetszik valami.
Az elosztásról nem tudok túl sokat viszont ez olyan, hogy aki közelebb ül a tűzhöz az jobban melegedik, tehát lehet benne mutyi vagy rokonizmus viszont ez eddig is így ment.
...és hogy megnyugtassalak sem én sem egyetlen rokonom sem trafikozunk és a rokonságban is csak két személy cigarettázik.
vukkocska
Ez a rendelet éppen ellenkezőleg fog hatni. A 18 éven aluli pedig ugyan úgy hozzájut a cigihez, ahogy eddig. Arra is kiváncsi vagyok, hogy a Palcsó Tomi gyerek, aki öt trafikot kapott, hogy fog egyszerre öt trafikban dolgozni? Sehogy. Majd osztja a melót, ő meg fölözi a hsznot. Aki eddig a saját trafikjában dolgozott, most fizetét kap. Egy trafik -egy hónap kb 1 millió forint. 5 trafik öt millió. Ezért kellett barátnak, sógörnak, komának fanoknak a trafik. Amíg 4 % volt a haszno, addig is megéltek belőle, most háromszorosa lesz a haszon. Ha olvastad a korábbi névsort, megtalálhattál orvost is az újdonsült trafikosok között. Persze, majd ő úgy vigyáz az egészségre, hogy szálanként árusítja, azt is beütemezve, hogy csökkenjen a tüdőrák Magyarországon. Bosszantó, és nagyon cinikus az egész. Én sem dohányzom, soha nem is tettem. Az én családomban sincs trafikos, nem is volt. S miután már mindent szétosztottak, nem is lesz.Az EU reakcióját még nem érezzük, még oda sem ért az esetleges reklamáció. Miért fesztugató az, akinek más a véleménye. Nézzél bele a listába, ami napokkal ezelőtt is itt megvolt.
vukkocska
@Csizmás Kond: Ja, a fentieket Neked írtam.
Pálinkafőző Rézüst
Demokráciában ez a természetes.
@vukkocska: részvétem...:))
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: mi történt? A türelem rózsát terem. Ha erre gondoltál. :)
Dr. Felipe
Én meg úgy gondolom Szanyi Kapitánynak is van annyi joga a parlamentben beszélni aki a nép választott képviselője mit köteles lacikának aki kompletten sértette meg az egész baloldalt köteles beszédével és még van pofája a parlament tekintélyéről pofázni ennek a szar alaknak.
Felháborító.
tűzróka0919
Szanyi ÚR fogalmazhatott volna egy kicsit szalonképesebb stílusban is . Nem muszáj a fidesz stílust követni . Amúgy ütős beszéd !
lajospapa
@Csizmás Kond: Bizony az egész trafikügy!
vukkocska
@tűzróka0919: szerintem meg írásban szalonképesebben beadni, és a helyszínen meg elmondani úgy, ahogy gondolta. :) Na, akkor lenne csak fülkeforradalom. Meg felháborodás.
Dr.luigilongo60
Haldoklik a demokrácia, ugyanakkor a zemberek nagy része ezt tétlenül nézi.
Ez ma Magyarország.
Yeromos
@Dr.luigilongo60: A demokrácia hazánkban nem haldoklik! Már rég halott.
dömdödöm
úgy sűl a bőr a képükön hogy rá lehet róla gyújtani
tűzróka0919
@vukkocska: Meg kivezettetés a kövér őrség által :)
vukkocska
@tűzróka0919: hát az lenne a teteje mindennek. Azt azért megnézném, mit tesz a teremőr, ha a képviselő ellenáll?
tűzróka0919
@vukkocska: Van nekije kötele meg bunkója oszt pofázhat az atyafi :) Valóban , erőszakot alkalmazhat az őr a honatyával szemben ?
Csizmás Kond
@vukkocska: Ja öt trafik...kislány minden parlamenti köpcösnek és agárnak legalább öt sokkal nagyobb biznisze van és egyikben sem mozdít el egy szeget sem csak besöpri a hasznot.
...vagy nézd meg Szanyinak milyen mutyijai vannak és melyikben dolgozik...és hogy a zsét felmarkolja vagy szétossza ...
Csizmás Kond
Amúgy most mindenki trafikmutyizik de pl amikor a kelekótyaferencnek pártalapon utaltak ki nagyobb jövedelmező üzletet akkor pisszenés sem volt...
vukkocska
Nem ismerem Szanyi üzleti tevékenységét. Én csak arról írok, amit konkrétan tudok. A Palcsó Tominak meg semmi köze a Parlamenthez, csak annyi, hogy a Fidesz rendezvényén lép fel. A felháborító ebben nem az, hogy trafikot kapott, hanem az, hogy ötöt. Aki viszont évtizedek óta ebből él, reménye sem volt, hogy nyerjen. Csak az óriási pályázati díjat fizethette be. Azt is elbukta.
vukkocska
@tűzróka0919: A metodikáját nem ismerem, mert nem volt rá példa, de kivezettetheti, az tény. Abból lenne eget verő botrány, az biztos. Ilyen a világon nincs.
Dr.luigilongo60
Ma beszéltem szűkebb hazámban kettő volt trafikossal is, akik már hosszú évek óta azok és mint KKV-ék, hű fitymasz szavazók is egyben, persze már csak voltak.Most már legtszívesebben felakasztanák a vezírt.
Erre szoktam volt mondani , hogy a magyarnál rövidlátóbb nincs széles-e világon.
Egészen addig beveszi a maszlagot ezerrel, míg nem a saját zsebre megy a játék.
Pár hónapja még engem szerettek volna felakasztani, most az imádottjukat.
Hát úgy kell nekik, ők akarták.
UI:Pár éve, mikor 168 órát szerettem volna vásárolni az egyiknél, elküldött a francba, hogy ő aztán komenyista újságot nem tart, most majd semmilyent sem kell neki tartani.
tűzróka0919
@vukkocska: Mintha lett volna arról szó , hogy alkalmazhatnak fizikai erőszakot ha az "ügyfél" ellenáll . Még ez a kezdetekkor volt . Vajon elfogadták-e ? 4 Na ezt nem tudom .
Csizmás Kond
@vukkocska: Téged mindig az háborít fel, ha valamilyen törvényes formát adnak a mutyinak de amikor mint fentebb írtam pártalapon osztogattak akkor az tetszett...ehhez vagy szokva,
A földekkel is így volt. Állami földön termelt de nem pályázott és amikor más nyert akkor sipítozott.
Nézz szét a fordulat után kik milyen gyárakat mezőgazdasági területeket és mi mindent kaptak loptak csaltak és most néhány koszos trafikon vagy kiakadva ?
kedwes
Valami nem gömbölyű!
Hogyan lehet letiltani valamit, amit még fel sem olvastak?
Valamit ez a kövér már tudhatott, de kitől is, honnan is?
Ja, a Cenznétől, aki beárulta az urát!
kukac50
Magyarország diktatúrája,Orbán diktátor törvénye,kizsákmányolja a kisboltokat és ellehetetleníti a kisvállalkozásokat.
marlin
@vukkocska: Részvétem!! :))
(Bár még cak "kicsit" kanyarodtatok el a trafikoktól, meg a Fidess mutyizásától, a Szanyi interpellációjától, a Kövér "pallós jogától"!!) :))
Nauta
@Dr. Felipe: köteles kövér et. szerint a balodali képviselők csak óbégatnak! Ma sértett meg egy képviselőt ezzel az űlés teremben!Ez a faszi egy pimasz kretén!
Nauta
@Csizmás Kond: Megint rágalmazol! Te Szanyihoz, fényévre vagy intelligenciában!És nem is ismered!
kkalman
Kövér megszólalásai jobban lejáratják a parlament, amúgy már rég nem létező tekintélyét, mint Szanyinak ez az interpellációja. (A bal oldalnak nincs helye a demokráciában, és ehhez hasonló megnyilvánulások.)
Hogy fáj az igazság? Hááát Istenem...!
Most sikerült legkevesebb öt-hat ezerrel, a Fidesz-re nem szavazók táborát gyarapítani. És a családtagjaikat még nem számoltam hozzá. Lassan elfogy a soha nem létező 2/3 maradéka is. Még néhány ilyen "népszerű" intézkedés, és az erkölcsileg már amortizálódott párt és kormány, gyakorlatilag is nullázza magát.
Don Quijote
@Csizmás Kond: megint hoztad a formád, cicanyelved odaleffent:-)))

Hát azért a Szanyit a népek választották, nem pedig listán jutott be mint ez a bajszos görény:DD
Sede
Magyarországon a demokrácia halott.
Megölte a fidesz.
Kéne már egy alapos söprés! Egy VALÓDI rendszerváltás!
lenhardtibolya
Lehet, hogy Szanyi semmi kivetnivalót nem talált ebben a szövegben, de az ő stílusába sok minden belefér, amit egy civilizált ember kocsmai viselkedésnek tart. Kár, hogy nem olvasta fel a parlamentben - Kövér igazán engedhette volna - mert bizonyára sokaknál verte volna ki a biztosítékot nem a tartalom, hanem a megfogalmazás miatt...
mátmar
A Bajusz legközelebb már az ülésterembe sem engedi be akit nem akar.Ez már DIKTATÚRA.
szaboria1
@lenhardtibolya: Vagy mégsem már egyre jobban belátják az emberek még vidéken is megy a fideszes mutyi ezerrel. Pl. olyanok nyertek földpályázatot akik soha nem is éltek a megnyert földek területén. A helyiek meg semmit sem nyertek meg, de már megjelentek a képviselőik,hogy bérbe adnék a földeket a helyi gazdálkodóknak. Ugyan ez a helyzet a tarafik mutyival is. Mint újságíró vehetnéd a fáradságot és járjad az ország települései egy kis adat gyűjtésre. Talán akkor látnád az igazi valóságot is.
bretagne
@vukkocska: Szerintem, arra is van felhatalmzása, hogy testi erőszakot használjon. Nem véletlenül kaptak sokkolót. Nem tudom, a világon van-e még ilyen intézkedés.
Sede
„Szanyi Tibor képviselő úr, visszautasítottam, mert az indítványok megfogalmazása sérti az Országgyűlés tekintélyét, elhangzásuk fegyelmi intézkedésre is okot adhat” – figyelmeztetett Kövér.

Sérti az országgyűlés tekintélyét...
Kövér "úr", azt a tekintélyt ti már teljesen leromboltátok az elmúlt 23 év során.
Ez bohócparlament, nem más és nem több.
vukkocska
@Csizmás Kond: látom, nem adod fel. Az, hogy engem mi háborít fel, történetesen itt az, hogy csak az ellenzéktől vonják meg a szót. Olvasd vissza. Sajnálom, hogy a trafikmutyit nem érted. Mi abban a törvényes, hogy fidesz-érdekeltek rohadtul megszedik magukat, akik pedig eddig abból értek, vagy hűbéresei lesznek a nyerteseknek, vagy munkanélküliek lesznek. Persze, törvényes, mert hoztak hozzá törvényt, saját maguknak. Háromszoros haszonkulccsal. Miért zavarta őket a 4 %? Miért kellett belőle 12-tőt csinálni? Költői a kérdés, nehogy válaszolj rá. Attól nem lesz egészségesebb a magyar, ha kb 40.000 vásárlási lehetőség helyett marad kb 5000. Mert aki szenvedélybeteg, az megszerzi magának. Majd újdonsült trafikusaink mennek autóval körjáratra. Természetesen minden egyes vásárlónak számlát fognak írni. Ha ezeket nem érted, nem én tehetek róla. Legalább vezéredre figyelnél, aki azt mondta, hogy nem jó, hogy rengeteg ember elveszíti munkáját. Ez a fidesz legújabb retorikája. Belecsapni a szarba, kilátástalan helyzetbe hozni embereket, aztán jön az okostojás megmentő, aki igazságot akar tenni. Csak a bibi ott van, hogy ők, a nagy kritikusok, akik nyóóóc évig tudták, hogy mit kell tenni, mi a törvényes és mi nem, a legnagyobb, számukra hasznot hozó törvényeket, törvénytelenségeket követik el. Vedd le a szemüveged, látha világosabban fogsz látni. Amit nem lehet megmagyarázni, azt ne akard. Én ezennel ezt a témát Veled befejeztem. Megnézheted azt is, hogy hányan értenek egyet a hozzászólásaimmal. Csak emlékeztetőül a pártalapú osztogatáshoz: a legtöbb támogatást az elmúlt nyolc év kormányzásában Kósa Lajos kapta. Lehetett volna tőlük tanulni.
vukkocska
@szaboria1: (7.29) Ne tegezd. Ő fehér kesztyűben ül a gép előtt.
JAJMÁR
A stílussal van a baj??? A lejárató kampány, a reklámszövegek stílusa rendben van?? Egyébként a tartalom megkövetel egyfajta stílust, szerintem ez az interpelláció a tartalomhoz illő.
@Csizmás Kond 18:54-hez "ez egy bomlott ész szüleménye" - és a mai valóság! Cáfolhatatlan, ha nem lenne az, hagyták volna felolvasni. Többes számban írtam, mert én nem hiszem, hogy erről egyedül a Kövér döntött.
massa
Kövér mindent megtehet? szar alak majd búkás után repülnek
Hellcat
Szerintem meg Kövér kibaszott magával hogy letiltotta, így sokkal nagyobb hír lett és sokkal többen voltak kíváncsiak arra, mi lehetett az amit a köteles vadbarom letiltott...hát így elolvasva meg is értem miért fosták össze magukat a fideszben. Ez itt a nagy csúnya a igazság.
vukkocska
@hallgatag: voltam olyan balga, és végig néztem. Ez kell a magyarnak. Parasztvakítás, jópofizás. Azt mondta, "sok pénzembe került ez a mai nap", a mondat másik fele, "ha még egy fél napig maradok, kiürül az államkincstár". Ez egy őszinte mondat volt végre. Úgy bánik az államkasszával, mintha a sajátja lenne.
lenhardtibolya
@szaboria1: Csak megjegyezném, hogy a magyar föld védelme érdekében mindenütt ott voltam, ahol lehetett, az NFA-nál, a konferencián, és még sok helyen, beszéltem a kisemmizett gazdákkal és a politikusokkal is. Nyilván nem tudok egyedül mást tenni, mint azt, hogy megírtam mindezt, ennyi a dolgom újságíróként. Egyébként a hozzászólásomban most nem erről a kérdésről nyilatkoztam, de nem gond, ha bárki eltér az eredeti témától, megszoktam.
honeykiss
Kövér igyekezete adott a sz...nak egy pofont...így sokkat többen fogják olvasni a cikket
hallgatag
@vukkocska: ...ezt szoktuk meg töle...:( ...semmi újitás!!!
vukkocska
@Hellcat: igen, tipikus esete annak, amikor az ember a saját fenekét rugdossa. Öngól a javából. Soha nem kell ettől nagyobb reklám Szanyinak. Akit nem érdekelt volna, az is megnézte.
Nauta
@Csizmás Kond: Beszélsz hülyeségeket! "néhány koszos trafik"? Az "csak" koszos 500milliárdos ágazat! A maffiózó,fidess- es kedveltjeid, nem véletlenül einstandolják. Nagy lenyúlás van itt folyamatban a csókosok,rokonok,haverok gazdagítása érdekében!Látszik,hogy ukázra írkálsz itt! Ha nem,akkor egy idióta,megvezetett birka vagy!
kata53
@kukac50: és mindenkit aki nem fidióta!
dr lóherre
@Csizmás Kond: Nagyon hülyén látod a dolgokat.
FidSS seggét nyalni már nem divat.
Csizmás Kond
@Don Quijote: A népek mi...azt sem tudták ki az a csörgősipkás csak benne volt a pakliban, hát rákerült a pöcsét.
Csizmás Kond
@Nauta: Nem rágalmazok, és tényleg fényévekre vagyunk egymástól és a Szanyi haverodról...
Csizmás Kond
@vukkocska: Tényleg nem érdekel a trafik mutyi, és nem érdekelt más mutyi sem, soha egyiknek sem voltam se részese sem érdekeltje. Akkor is bosszantott amikor Ferencék kapták az ingyen cégeket és most is bosszankodok amikor más kapja az ingyen lehetőségeket, de beleszólásom csak itt van és ezt tudomásul is veszem, viszont téged csak az egyik fele idegesít, na ebben (is) különbözünk.
Most ne osszuk a százalékokat, hanem nézzük a törvényes oldalát. A törvény az mindig törvény volt bárki hozta, azt megkérdőjelezni pedig marhaság. Tehát ha valami törvényes úton történik akkor az ugyanolyan hivatalos mint az azelőtti mutyik amiket mások más szabályok szerint vittek véghez.
...és hogy befejezted...nem tudom mit szoktál inni, de bármi legyen az,a legdrágábból állok egy bármekkora adagot, hogy te még fogsz hozzám szólni...:)
Csizmás Kond
@Nauta: tehát megegyeztünk én birka vagyok te meg egy paraszt.
Csizmás Kond
@dr lóherre: Te már csak tudod mi a divat...majd ha nyalni akarok hozzád fordulok tanácsért...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Tudom. Direkt volt :)
marlin
A sok agymosottnak, hogy érccsék az eetássak!!
A Magyar Országgyűlésben "Kövérig és a négyek bandájáig" a megválasztott képviselők szabadon elmondhatták a véleményüket(!) , akkor is, ha az nem tetszett az "uralkodónak"!!
Na "sötétkék", innem kéne folytatni!!
vukkocska
@Csizmás Kond: mindig félreolvasol :) azt írtam, ebben a témában. Olcsón megúsznád a vendéglátást, a buborékos kristályvizet szeretem, azt is egyszerre egy pohárral.
Tootsy
@Hellcat: majus 7 11.01-re: Kover egy obudai Csodajuliska, aki latatlanba tudja, hogy amit az ellenzek akar felolvasni, az milyen kovetkezmenyekkel jarna a parlamentben, Vagy ennyire muxik a parlamentben a cenzura? Elore be kell adni az interpellaciok teljes szoveget elbiralasra? Ez besz@ras! Akkor hol itt a demokracia? (Ne valaszolj, koltoi kerdes volt, tudom, sehol...:o(((
Csizmás Kond
@vukkocska: :) ezt akkor olcsón megúsztam...de még meggondolhatod magad,és valami komolyabbra rászokhatsz...:)
Pálinkafőző Rézüst
Kövér elvtárs jó elvtárs! Ki mond mást? És főleg miért? Valami konkrétum a megállapítás ellen???,
marlin
@Nauta: Jobb, ha ráhagyod,
azért küldik ide, hogy hülyeségekkel bombázza a hsz-eket!!
A demokráciáról (ill a hiányáról) szóló hírnél ő szívfájdalom nélkül előadja az ebihalak szaporodásának ortodox eseteit is!!
SLAakku
"...a házelnök meglehetősen toleráns, mert az ülésteremben kedélyesen lehet zsidózni vagy cigányozni. Az ilyen ügyekre kevésbé tűnik érzékenynek. Igaz, amikor egy jobbikos képviselő a tiszaeszlári vérvádügyet hozta elő, még nem volt hatályban az országgyűlési törvény. Később viszont igen. Például akkor, amikor Gyöngyösi Márton, a párt külpolitikai szakértője azt találta mondani, itt lenne az ideje, „hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára”.
Nauta
@Csizmás Kond: Na igen! Ha hátra nézek tényleg úgy látszik!
Nauta
@marlin: Érdekes egybeesés ez a pokorni fittyedt vigyoros, fellengzős balneológiai értekezésével nem gondolod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.