2013. május 8-án este egy hétfős csoport előzetes becslések szerint mintegy 250 ezer forintos kárt okozott Budapest egyik vadonatúj Mercedes Citaro autóbuszán azzal, hogy a jármű vészhelyzetben használandó ablaktörő kalapácsával betörték a busz egyik oldalablakát. Az eset - amelyet az autóbusz járműfedélzeti kamerái is rögzítettek - egy, a VT Transman által üzemeltetett 105-ös autóbuszon, az Opera megállóhely elhagyása után történt.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Fennáll az a veszély,hogy a gyerekek is ilyenek lesznek. Remélem a halálbüntetést eltörlő és ellene tiltakozók gyerekeivel tesznek ilyen dolgot!
gabrella
@gabrella: Bocs, nem ide szántam, egy másik cikkhez.
silber13
@trampli: Miként @nyanya001 írta: a vandál barmokból.
Nauta
@trampli: Tudod te jól! De csak neked megsúgom,hogy mások is hallják! A fideSS fradihulligánjaiból akik Bp.-et is összetörték,felgyújtották 2006-ban!Hiába próbálod aljas indítékkal azt suggalni,hogy a "bajnai gárdából", mert épeszű ember el nem hiszi! Most aztán ki ad választ erre? te,entero vagy a pártsemleges?
Nauta
@silber13: Miként én írtam,a fideSS focihulligánjaiból!
silber13
@Nauta: Nehezen tudnék erre más választ adni, szerintem nálad az igazság pohara!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.