A héten került a T. Ház elé a polgári perrendtartásról szóló törvény módosítása. Az unalmasnak tűnő cím, mint oly sok esetben, ezúttal is tartogat meglepetéseket. Az éppen a Ház előtt fekvő indítványt ugyanis egy héttel korábban már megtárgyalta az országgyűlés. Benyújtója Papcsák Ferenc fideszes képviselő volt. Most mégsem az ő nevéhez fűződő javaslatot tárgyalja a parlament, hanem párttársáét, Vas Imréét. Az ok: az ex elszámoltatási biztos saját módosítóját visszavonta, majd újfent „benyújtatta” Vassal. A törvényjavaslat indoklása ugyan azzal érvel, hogy „a perbe történő beavatkozás általános szabályainak szigorításával az eljárás ésszerű időben történő lefolytatását,valamint a peres felek érdekeinek fokozottabb védelmét hivatott elősegíteni". Felmerült hát bennünk a gyanú, hogy ez leginkább - a civilben ügyvédként dolgozó és ezzel tavaly például 70 millió forintot kereső - Papcsák önös érdekeit szolgálja.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Nem merek semmi véleményt írni, mert ügyvéd a F...!!!.
Mobil123
" Felmerült hát bennünk a gyanú, hogy ez leginkább - a civilben ügyvédként dolgozó és ezzel tavaly például 70 millió forintot kereső - Papcsák önös érdekeit szolgálja. "- IGEN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.