Hiába írtak ki immár módosított feltételekkel pályázatot az ócsai szociális lakópark bérleti jogára, eddig csak 23 hiánytalanul kitöltött pályázat érkezett, noha május 10-e a beadási határidő - derült ki a Máltai Szeretetszolgálat közleményéből. A lakóparkban 80 ház épült, első körben azonban csak húsz család felelt meg a követelményeknek, ezért volt szükség újabb pályáztatásra. Az 50 négyzetméteres, négytagú családoknak szánt otthonok bérleti díja az első évben havi 16 800, a 60 négyzetméteres, öttagú családoknak készült házaké 19 500, míg a legnagyobb, 70 négyzetméteres, hattagú családoknak szánt ingatlanoké 21 100 forint lesz.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kormány korábban azt mondta, hogy ez egy mintaprojekt lesz és A+ energiaosztályba sorolt házak épülnek, ám ehelyett egy nyomornegyed lett, ahol még fűteni is csak kályhákban lehet.

Az építőipari szakma fel van háborodva, hiszen ennyi pénzből sokkal jobban hőszigetelt házakat lehetett volna építeni, melyek nulla energiával is üzemelhetnének, hogy valóban nulla legyen a rezsiköltség.

Most a silány szigetelésű házakat átadja, majd a szegény embereknek, akik drágán fűthetik, üzemeltethetik ezeket a házakat, melyek 300!!! ezer forintos négyzetméterenkénti költséggel épültek fel.

Érdekesség, hogy azokat be sem engedi a kormány a lakóparkba, akik depressziósak. Már csak a kérdés az, hogy ki az aki kiegyensúlyozott tudott maradni, miközben a bankok elvették az életük munkáját?
A Fidesz megint költekezett az adózók terhére, a kivitelezők viszont jól jártak,
gondlom csókosok azok is. Őszintén sajnálom, hogy ebbe a gettóba
nem lehet beköltöztetni a fideszes képviselőket, a jelenlegi
állapotot meghagyva !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Nem tudom, mit vagytok úgy oda meg vissza...
Pakolt zsebre belőle simicska jó sok állami pénzt? Igen.
El lehet adni "segítjük a hiteleseket" propagandaként? Igen.
Van gyakorlati haszna? AZ Ezek után kit érdekel?
trampli
Ez a sok riogatós libsi-féreg, akik semmit sem tettek a szerencsétlen hitelesekért, csak bedöntötték őket, azt hiszik. elérték a céljukat! Tévedtek, de alaposan! A férgek, mindig beledöglenek, a nagy akarásba!
bagira
Munkalehetőség híján miből tartaná fenn a lakást az a "szerencsés" aki megfelel? Mert ott semmi nincs. Ha lenne érdemi munkája, nem veszítette volna el az otthonát, és nem kényszerülne ilyen helyzetbe. Mennyire kell depressziósnak és elkeseredettnek lennie annak, aki odaköltözne munkalehetőség és infrastruktúra nélküli semmi közepére?
tűzróka0919
@trampli: Te agyas a devizásokat mr 20 % és szíjjÁRTÓ döntötte be . Mennyi is lett a svájci frank árfolyama a két napnyugati bölcs miséje után ? Tájékozódj mielőtt fröcsögsz . Orr bán stabil gazdaságról beszélt . Ez a két őstulok meg közelgő államcsődről . Mert annyira hülyék , hogy még a főnökük által mondottakat sem tudják értelmezni . Náluk a stabil=csőd .
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: @tűzróka0919: sztem a @trampli: a libsi-férgeken a fütyeszt értette...:)
csegala
Nem csodálom, egyébként is oda csak az mehet, aki a boldogságtól ordítani tudna és jó, nemzeti mélykeresztény. Meg egyébként is, ha egy éven belül nem tudják értékesíteni az ingatlanjukat, akkor innen is kilökik őket. Ki az aki ezt merné vállalni? Ha meg @tramplinak ennyire tetszik, költözzön ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.