Úgy tűnik, újabb megoldásokra ösztökéli az az államot az ócsai adóstelep sikertelensége. Házépítés helyett a meglévő állami ingatlanokkal készül a bajba került jelzáloghitelesek megsegítésére a kormányzat – tudta meg a Blikk. Az elmúlt hetekben felmérték az állami tulajdonú lakásokat vagy lakáscélra is átalakítható ingatlanokat, hogy mely épületeket érdemes átadni a bedőlt devizahitelesek elhelyezésével foglalkozó Nemzeti Eszközkezelő Zrt.-nek. – Összesen 529 ingatlant választottak ki és mértek fel az első körben, ebből várhatóan 305-öt vizsgál meg részletesen a kormány, hogy azokat tudja-e hasznosítani a Nemzeti Eszközkezelő feladatainak ellátásához – válaszolt a Blikk érdeklődésére a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Mint megtudtuk, minden megyében és a nagyobb városokban is vannak a lakáshitelesek megsegítésére felajánlható ingatlanok.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Ha ez sem jön be,következik a barlangok ,aluljárók felmérése.Szerencsétlen banda!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@verőce21: Pedig pofon egyszerű!Csak akarni kell.
Nauta
@verőce21: Kockázat nélkül "majdnem"semmi nincs! De csak a józan ész "javaslata" és a megfontolt realitás vizsgálat után hozott döntés lehet felelős döntés! Minden más, csak hazárdjáték és mutyi színű ügyeskedés.
Nauta
@miazavalami: Ahogy elnézem,nem igen akaródzik benépesülni az ócsai fideSS gettó! orbanék azt hitték,hogy tömegével szaladgálnak azb utcán a bedölt, milliomos hitelesek,és tolakodni fognak az ócsai prérilakó státusért!
miazavalami
@Nauta: Mert azzal nem számoltak amire pedig legelsőre kellett volna gondolni, hogy akinek bedőlt a hitele az ugye nem tudta fizetni. Akkor a lakbért miből tudná? A munkahelyet pedig már említettem. Ha a lakások mellé olcsó lakbért és munkalehetőséget is adtak volna akkor nem győznék építeni az újabb házakat.
sport50
az ócsai "lakóparkkal"is jól járt valaki,biztos nem azért lett építve,hogy a hiteleseket segítse!úgy jár,mint a "dajcstomi"beléptetőrendszer...de azért "nemzeti"!!
mariaberta
És azok hol találhatók? Jelentkezem bentlakónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.