Neve nincs, arca sincs, viszont nagyon erős, agresszív és veszélyes. Orbán Viktor egyre többet beszél egy különös ellenségről, aki megpróbálja megakadályozni a magyar kormány terveit, meg akarja semmisíteni Európa keresztény értékeit. A fojtogató agresszort egy hónapja fedezte fel, de érkezését előre látta. Kivel hadakozik az ország?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Este nem kellene annyit ennie attól vannak ilyen látomásai !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ez a hülye teljesen tébolyult, vagy inkább csak saját baromságai fedezésére használja a bűnbakképzést.
tűzróka0919
Egyre határozottabban az a véleményem , hogy eme kisembernek nincs ki mind a 4 kereke . Valóban ideje lenne nemzetközi független orvosszakértői vizsgálatnak alávetni , mentális síkon . Mert ott a fejben nagyon "zakkant" az agy . Már ha van még neki :)
gibgab
"A kormányfő a kereszténységet ezekben a beszédeiben több szempontból is a saját politikájával azonosította."
Ez azért elég meredek. A keresztények joggal tiltakozhatnának!
csikknorisz
Az mindegy, hogy Óceánia, vagy Eurázsia épp az ellenség, a lényeg a háború hangoztatása, önmagát egyedüli megmentő, hős hadvezérnek beállítva. Nem elmebaj ez, hanem jól megtervezett marketing.
hattorihanna
@csikknorisz: Tipikus mint a "Amikor a farok csóválja"c. filmben... :-)
nemkati
@csikknorisz: 0rbán csak rossz korban született. Sehol egy ellenség, sehol egy támadás, mihez kezdjen ilyenkor egy hadvezérnek született valaki (jaj majdnem embert írtam). Hát kinevez magának ellenségeket, és azokkal hadakozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.