Újabb egymilliárd körüli összeget fordít a kormányzat saját reklámozására. Most, hogy kijött az UNESCO hazai szervezetének gyermekszegénységi jelentése, különösen kedves és szimpatikus gesztus Orbánéktól egymilliárd forintot önző sikerpropagandára költeni - írta közleményében Kormos Kata, az MSZP szóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@SLAakku: A gyerekek nekem is a szívügyeim, lévén nekem is van öt, rengeteg támogatást adok minden évben részükre. Azonban az elszomorító, hogy nagyon sok gyerek csak a családi pótlékért születik meg, azért ezt sem kellene elfelejteni, vagyis már ezen a téren szükség volna szabályozásra, mondjuk két vagy három gyerek után nincs támogatás, többet csak az vállaljon, aki fel is tudja tisztességgel nevelni. Elképzelhető, hogy nem lenne annyi az éhező gyerekek száma.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
@miazavalami: ...legyen minden népnek joga ahhoz, hogy annyi gyereket nemzzen amennyit a jo Isten lehetővé tesz számukra.
nahát
A Kossuth tér átépítését ki is indította el? Maszop
A baloldal amíg kormányon volt és tehetett volna a szegényekért és az éhező gyerekekért, nem csinált semmit. Illetve egy dolgot , választási kampányban lejárt tésztát osztogatott a szegényeknek!
miazavalami
@SLAakku: Ja ha te tartani akarod a másét... Ezt nem mondtad!
SLAakku
Nincs összefüggés. A mindenkori kormányok teremtsék meg a költségvetési hátteret.
SLAakku
"Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete felszólított, hogy a fejlődő országokban az éhezők egyenek rovarokat.
A szervezet adatai szerint, már 2 milliárd ember különböző rendszerességgel fogyaszt bogarakat, szöcskéket, hangyákat. Ahogyan a szakemberek állítják a rovarok nagyon táplálóak és alkalmasak a halak és az állatok etetésére is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.