Egy felmérés szerint a nyugdíjas évekre való felkészültség alacsony szintje egyre égetőbb problémát jelent világszerte mind a döntéshozók, mind a munkáltatók, mind pedig a lakosság számára. A kilátásokat illetően a megkérdezettek változatlanul pesszimistának mutatkoznak. Többségben vannak azok is, akik azzal számolnak, hogy a nyugdíjkorhatár elérése után is dolgozniuk kell annak érdekében, hogy elérjék a kívánt jövedelmi szintet....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Tessék Uniós jövedelmet biztosítani a jelenlegi megélhetési költségek mellett, akkor lesz miből félretenni.
paparazzi
@sonderkommando: Ha ez olyan könnyen, egy tollvonással elintézhető lenne...Max a közszférában lehetne meghúzni amit amúgy is leépíteni kellene itt-ott... Túl sok olyan vállalkozás nincs Kelet Európában akinek a dolgozója mondjuk 2-3 milliós hasznot hoz egy cég számára... amiből az eus fizetés kivitelezhető. A nagy koponyák persze keresnek ennyit. De hogy a többség számára ez mogoldhatóvá válik a közeli jövőben az álomvilág.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.