Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára vasárnap az MTI-nek nyilatkozva hangsúlyozta: téves a Spiegel Online azon állítása, amely szerint a magyar kormányfő náci módszereket tulajdonított volna a német kancellárnak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ja, már hányszor megszívták így ezek az ostobák. Hogy azt hiszik itthon bármit böföghetnek következmények nélkül, és majd nem fordítják le a diplomaták abban a pillanatban, és jut vissza az illetékeshez...

Orbán Viktor meg a "mindenkit hülyének néző", mindenkivel hadban álló kormánya...

(Egyszer majd azt is elmagyarázhatnák egy óriásplakáton, hogy miért vagyunk minimum fasírtba az összes környező- és európai országgal, és miért már csak a közel-keleten találunk olyat, akik még szóba állnak velünk?)
marlin
Szar dolog az, amikor egy ilyen Pröhle féléknek "kifelé", (meg az MNO:)-nak befelé) magyarázkodni kell a csüngőhasú futballista deliríumos szemtelenkedései miatt!!
csikknorisz
Húha, ez aztán az áttételes magyarázkodás. Orbán arra célzott, hogy Merkel arra célzott, hogy Steinbrück arra célzott egykor lovasságot emlegetve Svájc kapcsán, hogy...
Aztán ebből péntek reggelre náci tankokra asszociált a miniszterelnök úr.
Remélem, valaki tudja még követni, mert az én agyam fogaskerekei kiakadtak. Szerencsére Viktoréi olajozott villám módjára működnek, de akkor inkább tudományos esszékben fejtse ki gondolatait, mert az eccerű halandók még képesek úgy érteni amit mond, mint ahogy mondja.
csikknorisz
A Kossuth is hozta amúgy a formáját, csak a Prőhle-féle magyarázat kapcsán említették a német sajtóvisszhangot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.