A Portik-Laborc bizottság tagjainak kell eldöntenie, hogy vizsgálják-e azt a fényképet, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök együtt pózol Magyar Róberttel. Az életfogytiglani börtönbüntetését töltő férfi azt nyilatkozta, hogy a fénykép a rendőrségről kerül ki a 2006-os választási kampányban, amellyel Orbán Viktort akarták lejáratni. A szocialisták szerint az igazi kérdés az, mit keres a magyar miniszterelnök egy gyilkossal egy közös fotón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@nahát: A védőbeszéd bukott.
Magyar Róbert 2002 július 15-én szabadult 4 és fél éves börtönbüntetéséből, amit zsarolás, önbíráskodás és kábítószerrel való visszaélés miatt róttak ki rá. Már akkor is suttogták róla, hogy késsel, de akár puszta kézzel is képes embert ölni, még ha ez nincs is bizonyítva.
Az orbánnal közös fotó 2004 januárjában, majdnem másfél évvel később készült. Egy olyan paranoiás kispocak, mint orbán, csak úgy látatlanban összecimbizik valakivel? Na ne már. Ez az ember talán még a saját maga által kinevezett beosztottjaiban sem bízik, ergo pontosan tudta, kivel fotózkodik, aki azt mondja, nem nézett utána Magyar Róbert hátterének, az hazudik.
Innentől kezdve tök mindegy, hogy később Magyart mivel fogták újra perbe, orbán pontosan tudta, hogy egy köztörvényes bűnöző mellett feszít. "Madarat tolláról" igaz?
Úgyhogy nevetséges kapálózás ez a tisztára mosó szöveg a mutyipárt hívei részéről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@nahát: Tündi Bündi hozzászólására kellene reagálni és nem terelni kicsi fiú!
vukkocska
És a Fidesz székháznál aki cibálta a gyerekeket? Az is gyilkos volt. A többi szerecsenmosdatás, hogy mikor és milyen okból lehetett lefényképezni Orbán Viktort a gyilkossal.
A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: A reakciót aztán várhatod. Ilyenkor "hang fennakad, lehellet megszegik" és egy villámgyors újraindítást követően elindul "ballibsi" című örökzöld.
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Többek közt ezért nyert pereket Bajnai, mert a bíróságon a tények beszélnek és nem a halandzsa,legalábbis az esetek többségében.
Ezek állandóan belefinganak valami ökörséget a levegőbe,a hálás közönség meg tényként kezeli.
Kb. ilyen a multi patikák esete is,a sok homár meg beszopja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.