Nem Magyarországot vádolta antiszemitizmussal, azzal, hogy össze akarja írni a zsidókat - jelentette ki a Népszabadság kérdésére Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke szerdán Brüsszelben egy sajtótájékoztatón, miután megbeszélést folytatott az uniós csúcson részt vevő uniós állam- és kormányfőkkel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Martin Schulz,akit 11 osztály elvégzése után elbocsájtották az iskolából, mert kétszer megbukott (és utólag sem tette le az érettségi vizsgát), akit első élettársa elhagyott,mert szünet nélkül részeg volt(mentségére legyen mondva,hogy több hónapos elvonókúrát vállalt)és aki magát büszkén "kis proletárnak" nevezte,na ez az ember az Európai Parlament elnöke!Kérdem én mit lehet ennek (a kinézésre is börtönbe való) embernek hinni és tőle elvárni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.