Balla Gergő, Balogh József, Wittner Mária, Hirt Ferenc, Zagyva György, Pócs János - országgyűlési képviselők, akik érettségi nélkül szereztek mandátumot 2010-ben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
A balognak asszonyverésből van diplomája:))

@marlin: Akinek diplomája van, az kifinomultabb módszerekkel veri az asszonyt!.
human
Érettségi, nem érettségi. Kit érdekel. Viselkedésük maga az ember. Van tisztességes kertész és van milliárdokat sikkasztó ügyvéd és fordítva. Persze szakértelmet igénylő posztot azért szakember töltsön be. Az hagyományosan hatékonyabb.
levarosbukta
@Yeromos: Három gomb van, azért az valamivel bonyolultabb nem? :)
Tootsy
@levarosbukta: Juj, aki tehat szoke is, es erettsegije sincs, akkor az nagyon vacillalhat...:o(( Mi a harmadik gomb? A "Tartozkodom?" Dehat nem tartozkodik, hanem nyomogatja a gombokat,..!

A pali egyaltalan nem szimpatikus nekem, lehetne felolem professzor is, akkor is egy bunko volt Terikevel, de inkabb a valasztoinak lehetne fontos, hogy egy alig tanult valaki intezi az o ugyes bajos dolgaikat, es egy ilyen embernek kene lenni a peldakepnek, mint a varos elso emberenek,... Hat jol bevalasztottak a Fulophaziak,..Ha iszik, akkor bunkon noket ver, ha jozan, akkor meg siman muveletlen egy buta,... Na, ha alszik, akkor meg lehet valaki,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.