Továbbra is téma a német lapokban Orbán Viktor Németországra tett megjegyzése. A Frankfurter Rundschau szerint Berlinben már azt mérlegelik, hogy a Fideszt kizárják az Európai Néppártból.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Orbánt nem kizárni hanem bezárni kellene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
Orbánt nem kizárni hanem bezárni kellene.
Powerforce
@coyote3: Jól, csak közben rámegy az ország ! :-)
honeykiss
@Powerforce: ha már ennyit kibírtunk, talán a finálénál keményen részt kellene vennie a népnek...
lajospapa
Hazánkat nagyon sokszor érte súlyos vereség és megaláztatás vezetőink szűklátókörűsége vagy arroganciája miatt. Ugyanakkor békésebb és sikeresebb korszakainkban királyaink, vezetőink nem a harcot és hősködést választották, hanem képesek voltak "megalkudni" is a körülményekkel és nem mentek a falnak illetve nem vezették a népet a falnak.A háborúban lehet nyerni vagy veszteni, a békében csak nyerni. Magyarországra most nem kényszerít harcot senki, de mi akarunk?
Nauta
@Powerforce: Bárcsak igazad lenne!!De félő,hogy ezt is az ország becsületes /nem fideSScsuhás!!!/ polgárain bosszulná meg!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.