A pénzintézetek a második negyedévre 3752 hitelfedezetként szolgáló lakóingatlant jelöltek ki kényszerértékesítésre, 192-vel többet, mint az első negyedévben, 2011. október 1. óta pedig összesen 20 912 darabot - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) honlapján pénteken közzétett statisztikából.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Itt van a jo alkalom megint a vagyonszerzesre: most sz@rer-hugyer lehet majd beleulni a tonkretett devizahitelesek vagyonaba,... Mert ki mas tudna-akarna megvenni ezeket az ingatlanokat? Akiknek van hol lakni, de nincs penzuk, azok biztos nem, a devizahitelesektol epp most vettek el, pedig nekik kene AZ ELSO LAKHATASUKRA, viszont aki mar eddig is megszedte magat anyagilag, es mot van par extra 10 millaja, az csak ugy, befektetesnek megveszi majd,... Es talan evek mulva a triplajaert ujra piacra dobja, ahol a mostani foldonfutova tett devizahitelesek esetleg visszavasarolhatjak a sajat lakasukat,... Szep nagy ordogi kor ez, csak jol kozel kell lenni a husosfazekhoz,...Ja, es az ingatlan legyen kozel a frissen megszerzett trafikhoz, lehetoleg mind az othoz...
kkalman
Senkit nem hagyunk az út szélén! Segítettünk a devizahiteleseknek!
Igen! A szakadékba lökték őket.
adsl70
az emberek is buták azért elhinni amit a tv-is tol aáálandoan és ugye ott a külföldi sorozat és a filmek amikben aott a realitás. Kint is igen elgondolkodnak hogy merjenek nyakukba venni hitelt mert az nagyon keméyn erre mi magyarok tokátol bokáig hitel ... józan észt amikor elhagyják általában szivas a vége. nem a bankok mindig a negatív szereplők a magyar ember hülyesége ius kell a képeltbe. Angliába ott a sok tv-csatorna mit össze töketlenkednek amig belevágnak egy bővitésbe, nem újjat gyerekenként...
bagira
@adsl70:Ha nálunk is lennének bérlakások, és nem kényszerülnének rá az emberek, hogy házat, lakást vegyenek és ezzel máris helyhez kötötté válljanak, hitelt vegyenek fel, kevesebb lenne az eladósodott.Egy bérleményből könnyebb másikba költözni, esetleg oda, ahol éppen van munka is. Viszont eladni egy ingatlant a mai világban nem egyszerű, ám sok esetben lehetetlen. Sok és viszonylag olcsó, de legalább megfizethető bérlakásra lenne szükség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.