Eddig összesen 13 bejelentés érkezett a rendőrséghez a péntek éjszakai, Gellért fürdőben történt lopások miatt. Az öltözőszekrényeken nem találtak rongálásra utaló nyomokat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
B+, mi a faszt kezd a személyes iratokkal? Ilyenkor az a legszarabb mikor ezeket viszik el, mire az ember mindent pótol rámegy 10-40 ezer forintja. Meg a rengeteg idő és idegeskedés.
citizencitoyen
@citizen.citoyen: Vannak városok, sőt kis falvak, ahol uszoda és fürdő sincs, sőt még fürdőszoba sem. Úgy tűnik annak is lehet előnye. Budapesten megint ment a flancolás, pedig gazdasági válságban élünk!? Igaz nem a legszegényebbek járnak a Gellértbe. Én speciel még sosem voltam és nem is vágyom oda. És mégis folyamatosan elégedetlenek a fővárosiak, de mire?
Evikati
@citizencitoyen: Ne utálj bennünket azért, mert a fővárosban élünk. Én 40 év óta élek itt, de már fulladozom! Még én sem voltam soha a Gellértben és nem hiszem, hogy egyszer is eljutok oda. Éjszaka itthon szeretek fürödni:-) Megtehetném, de nem érzem szükségesnek. Itt van a közelünkben a kerületi uszoda, az egész családom oda jár. Szeretnék vidéken élni, de nincs rá lehetőségem, hogy itt hagyjam ezt a füstös, szmogos, hangos, koszos fővárost. Abban igazad van, hogy folyamatosan elégedetlen vagyok, de az érzés nem abból fakad, hogy ki, hol él.
Evikati
@charlie: ... nem kell megvenni nekik az Ecserin!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.