Mércse Pál a Közös ország - Közös iskola! tüntetésen elhangzott beszéde: Nem voltam felzárkóztatott. Egy átlagos általános iskolába jártam. Engem is csúfoltak, mert cigány vagyok. Tudom milyen. Mégis, most, 8 év után beiratkoztam újra az iskolába. Féltem attól, hogy előítéletek közt kell végigjárnom a sulit. De nem így lett. Miért nem? Azért, mert még ha vannak is előítéletetek, azok változhatnak. Akkor, ha van rá lehetőség. Most ettől a lehetőségtől akarnak minket megfosztani. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nagyon sok igazságot mondott ez a fiatalember. Az Alkotmányt velük kellene megírni, a fiataloknak együtt a cigány és nem cigány...hiszen (állítólag) Ők a jövő.
kedwes
Nem vagyok antiszemita, rasszista, xenofób. Csak!
Azokat utálom, akik engem annak tartanak.
Miközben magukat:
Különben, különlegesnek és kiválasztottnak tartják!

Mindenki, aki tiszteletben tartja az országot, ahol él, az államot, és annak törvényeit, a lakosságot, akikkel együtt létezik, soha nem közösítik ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.