Vasi túrájára kísérte el a Blikk a volt kormányfőt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
@Hellcat: A Haza nem lehet ellenzékben!! Hajrá baloldal!! Hajrá Bajnai!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Bajnai a lehető leggyorsabban fejlődő pályára állítaná a lerombolt gazdaságot és gyorsított bírósági eljárásban visszaadná az embereknek amit az oligarcha szervezet elvett tőlük.

Napról napra romlik a helyzet az országban, minél hamarabb kezdődik a normális gazdaságpolitika, annál kevesebbet szenvednek az emberek.
lantos
@honeykiss: Elég gusztustalan a fotód, a facán:D
honeykiss
@lantos: a cikk nem az én fotómról szól, ne nézd nem neked lett kitéve...gondolom a te fotodón egy jó nagy tapló látható...szép napot neked
vukkocska
Bajnai készül Dunakeszire, a polgármester pedig Bajnaira. Unokatesóm hívott telefonon, hogy a polgármester kiadta körlevélbe, hogy a városba belépő Bajnait mivel kell fogadni, milyen feliratú táblát kell használni. Ugyan ez vonatkozik a város elhagyására is. Azt is kérte, hogy akinek van libahangú tülökje, feltétlenül vigye magával Bajnai fogadására és megzavarására. Unokaöcsém a Fideszre szavazott, de ez még nála is kiverte a biztosítékot.
coni
Bajnai tudhat valamit, hogy egész Dunakeszi vele foglalkozik. A végén még igaza lesz neki, Orbán szívességből ismertté teszi az egész országban.

Sokan lesznek úgy vele, hogy a Fideszre, MSZP-re semmikép nem voksolnak, Bajnai lesz a nevető harmadik.
Az egyszerű emberek úgy lesznek vele, ő csak egy libát lopott míg a többiek milliárdokat.
vukkocska
@coni: az egyszerű ember nem hiszi, csak a buta. Mert az egyszerű ember megérti azokat az egyszerű híreket, hogy a Bajnai a libázásért, amihez semmi köze, hat esetbe indított polgári pert és mind a hatot megnyerte. A buta ezt nem érti, és csak gágog. Találhatna magának az ilyen nyugodtan valami baromfi udvart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.