A kisvárdai családi napon állomásozik pénteken a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) ingyenes fogorvosi szűrést végző mozgó rendelője, amely idén 14 helyszínre látogat el.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Latvanyban tehat nem lesz hiany... Megint megfogtak a legjobb pontot: melyik kis nebulo az, amelyiknek protkot kell a szajaba epiteni, mondjuk, 3-400 ezer forintert, mert ugy tudom, hogy a tejfogu gyerekeket , vagy az eppen csak csontfogat "eresztett" gyerekeknek meg nem a legdragabb a fogorvosi ellatas...

Egy ilyen busz inkabb felvilagositsra jo. hogy megmutassak, hogy kell a szajhigienet fenntartani, hogy kell fogat mosni,... Na, ezt INGYEN minden anyuka meg tudja otthon mutatni a gyerekenek, ha egy kicsit is ad a csaladja egeszsegere, aki viszont eddig sem torodott vele, annak a Wiener Walzeron is rendezhetnek mozgo fogorvosi ellatast, akkor se fog a gyereke szajaval, fogaival torodni... Nem baj, ha en rosszul latom, majd Ibolya leirja, hogy ez mennyire magasztos program... Szerintem meg alszent, es miert pont Erdelyben? Miert nem mondjuk Zalaegerszegen? Sopronban?Ja, persze, ha keletrol varjuk a nyugdijas szavazokat...?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.