Mint minden más területet hazánkban, a pályázati rendszert is mélyen átitatja a korrupció − mondta lapunknak egy, a rendszerre rálátó, ugyanakkor neve elhallgatását kérő forrásunk. Ennek oka...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A cikk alatti facebook-kommentelö ( Phócs Rudolf ) mindent leirt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
Bocsánat, hogy megjegyzem, de emlékszik még valaki a kommentálók közül arra, hogy például, hogyan történt Magyarországon a vasút építés, anno? Nincs új a nap alatt. Van egy régi, nem most kitalált szólás - Kinek pap a bátyja, annak Isten a barátja, könnyebben üdvözül!
Tootsy
@lenhardtibolya: Koszi, igy mar tokeletesen vilagos!...:o)) Azzal egyutt el nem fogadhato, mert peldaul en jelenleg penztaroskent dolgozom, rengeteg penz megy at a kezem kozott, de a sajat kezemet tornem le, ha egyetlen fillert is elvennek, vagy hagynam magam barmibe belerangatni, amibol valakinek valamilyen anyagi elonye szarmazik.

Ha olyan pozicioba kerulnek, hogy nekem kellene dontenem nagyerteku penzek odaiteleseben, akkor ezerszazalekig biztos, hogy a penzt annak itelnem oda, aki az adott felteteleknek megfelel, es nem annak, akinek a neve mellett egy kis kereszt van, vagy akirol epp az iment kaptam egy sms-t egy befolyasos politikustol. Es ha igy nem lehetne elonyhoz juttatni egy csomo ingyenelot, dologtalan politikust, meg uram-batyamat, talan sokkal elobbre tartana ez az orszag.
En meg mindig hiszek abban, hogy igenis vannak felelos, megvesztegethetetlen emberek felelos pozicioban, mert ha valakit befolyasolni lehet akar penzzel, akar fenyegetessel, akkor az tovabb nem alkalmas a fuggetlen biro szerepere.
lenhardtibolya
@Tootsy: Pontosan így igaz. A tisztességes emberek nem korrumpálhatók és nem lopnak, nem csalnak, nem rabolnak.

Jó volna, ha döntéshozó állásban csak ilyenek működnének!
tivoli
@hallgatag: 2002-ben minden jel arra mutatott, hogy újra lesznek választva, így több biznisz félbemaradt. Hogy ez a pofára esés mégegyszer ne fordulhasson elő, sietnek nyélbeütni minden lehetségest, még 2014 előtt.
SLAakku
@spu00: Mi akadályozza Önöket, hogy tények legjobb ismeretének birtokában feljelentést tegyenek? Be vannak xarva a vezetőjüktől. Ez lehet az egyetlen akadály a 2/3-nak, hogy feljelentést tegyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.