Növekszik a bizalom Magyarországon, ami annak köszönhető, hogy az ország egyre jobban teljesít – jelentette ki a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Selmeczi Gabriella idézte az Ernst&Young nemzetközi piackutató cég legfrissebb felmérését, amely szerint a magyarországi vállalkozások harmada már a növekedésre koncentrál, és háromszor olyan fontosnak tartja a munkahelyek megőrzését, mint a régió többi országában. Mint fogalmazott: ezen a héten az EU is kénytelen volt elismerni, hogy Magyarország saját erejéből állt talpra. Selmeczi Gabriella bírálta Bajnai Gordont, amiért külföldről próbálja az ország rossz hírét kelteni, ahelyett hogy idehaza adna választ a Hajdú-Béttel és a baloldal maffiakapcsolataival kapcsolatos kérdésekre.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Minden kulfoldiek altal keszitett statisztika azokbol az adatokbol keszul, amiket elejuk tarnak!(megjegyzem az itthonra keszult statisztikak is ugy keszulnek, ahogy azt a megrendelo latni szeretne).

A velem egykoruak, akik allami cegeknel dolgoztak valaha is, kell, hogy emlekezzenek arra az osztalyra, amit ugy hivtak, hogy UTOKALKULACIO, ami nem is csinalt mast, csak azokat a mutatokat, eredmenyeket szepitette meg UTOLAG, amiket a megfelelo miniszteriumnak, trosztnek kellett beadni...
ok legalisan, halalkomolyan vegeztek a munkajukat. Orban nem csinalt mast, csak ezele az utokalkulacio ele huzott egy fuggonyt, es most emogott a fuggony mogott kavarja a neki es az unionak tetszo adatokat.

Erre sokan mondhatjak, hogy az onkoltsegszamitashoz kellett, de ahol en dolgoztam, ott az onkoltseget tudtak, csak a termelt mennyiseget kelett feltupirozni, hogy tettszen a Nehezipari Miniszteriumnak.
Az osztaly jol dolgozott (en nem ott dolgoztam), mindig meg lehetett allapitani, hogy gyaraink ontjak a jominosegu termeket. Ugyanezt csinalja vitya is, csak jol kodositve...
SwordFish
Ez egyébként attól függetlenűl igaz, hogy mit mond a Fidesz. Mármint hogy a befektetők jobban bíznak az országban, és ide hozzák a pénzt, az EU, IMF és a hitelminősíték összes riogatása ellenére is. :-)
SwordFish
@Tootsy: A statisztika a legügyesebb hazugság. És a legjobb politikus az, aki a legjobban képes a saját országa eredményeit tálalni, hogy az tetsszen a háttérhatalom erőinek. Most Orbán teszi ezt, de van is rá alapja, attól függetlenűl, hogy a gazdasági fejlődés vagy a szociális gondok, amelyek közül sokat ő okozott, milyen.

Orbán sokakat feláldozott a szociális és nyugdíj rendszerben, csak hogy csökkentse az államadósságot, a Széll Kálmán terv erről is szólt.

Ha viszont IMF hitelhez fordultunk volna, nyugdíjcsökkentés lett volna mindenkinek, ingatlanadó, még több elbocsátás a közszférában és az ország maradék nemzeti vagyonának kiárusítása, beleértve a szociális ellátórendszert, a tömegközlekedést, és az egézszségügyet. A liberálisok nem álltak volna meg, ők ezt megtették volna, mint ahogyan minden országban meg akarják tenni. Még egyes helyeken a polgárinak mondott kormányok is.

Ezzel nem Orbánt akarom védeni, mert le is írtam , ő is sokat ártott. De legalább az ország nem gyarmat. Görögország a legjobb példa, mi lesz akkor, ha az IMF-hez fordulunk segítségért. Igazából jó kormányzás nem lehet, mert a világ kormányosai nem engedik. Csak rossz és rossz közül tudsz választani.
Tootsy
@SwordFish: Elso mondatoddal tokeletesen egyetertek! De ha az IMF-tol EGYSZERI kolcsont vettunk volna fel, akkor azt belathato idon belul visszaadjuk, igaz, ekkor MINDENKIT erintett volna a visszafizetes, igy viszont orban az orszagban tartotta a penzt, amit ujraosztott a sajat csokosai, vazallusai kozott, kialakitva egy hihetetlenul gazdag reteget .

Ne mondd azt, hogy nem emelte az adokat, hogy nem nyulta a nyugdijasok maganvagyonat, hogy nem vette el a rokkantak jarulekat, meg hogy meg egy csomo mindent nem csinalt rosszat a nepevel. Az egykulcsos ado, a 27 szazalekos AFA meg a 47 masik uj adorendszer, meg a me'g beharangozottak mind-mind a nepet sujtjak, es igazad van: nem az IMF vagy az Unio parancsol most, hanem orban a sajat nepe hatan jarja a pavatancot, mikozben le-felazsiaiazza oket...

Abban is igazad van, hogy a mindenkori miniszterelnoknek "jol kell talalnia az orszaga ugyeit, gazdasagi mutatoit", de ez ebben az esetben nem "ta'lala's", hanem siman hazugsag, es az igazi nehezsegek elhallgatasa, letagadasa.
hallgatag
selmecygabika : Elgurult a gyógyszered ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.