Jó árfolyam mellett kevesen lépnek az árfolyamgátba − noha az eddig szerződöttek egyhavi törlesztőrészletet már megspórolhattak. A lakosság és a cégek áprilisban nettó hiteltörlesztők voltak...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Olyan embert szeretnék hallani aki tényleg jól járt! Mert ez majd a végén derül ki,illetve ha előre kiszámolja.
1951
Relatív a jó hír a "devizahiteleseknek", hiszen olyan mint devizahitel, nem is létezett! Nincs egy hónap ajándékba, mert az összes magyarországi bank manipulálta valamennyi ügyfelét ! A bankok "devizaalapú"-nak nevezett hiteleket folyósítottak ügyfeleiknek és ezzel megduplázták a korábbi havi törlesztőrészleteket, és végeláthatatlanná tették a tőkerészt a havi törlesztések ellenére is! Szóval t. újságírók, cikkeik megjelentetése előtt tessék tájékozódni, mielőtt még önök is elkezdik hülyíteni a bankok által egyébként is megvezetett ügyfeleket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.