Idén áprilisban az export jóval nagyobbat nőtt, mint az import, ezért a külkermérleg havi többlete tovább nőtt. A kumulált aktívum végre érdemben meghaladja a tavalyit. Az idei első negyedévben a külkereskedelmi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ezzel megint adtak egy hamis kepet,... Persze, hogy nott az export, mert a forintbevetel eltolcsy miatt ugy nez ki, MINTHA tobb lenne, kozben csak a forint leertekelese miatt jott ez az ertek ki a statisztika keszitoknek, a masik pedig az, hogy azert nem importalunk annyit, mert 1/nem tudjuk megfizetni, tehat nincs ideny ra, 2/egy csomo beruhazas, amihez kulfoldi alapanyagok, gepek lettek volna szuksegesek, lelassult, leallt, akkor mi a fenenek hozzak be a hozzavalo cuccot? Es milyen gepkocsiexport-novekedesrol beszelnek ezek a jo firmak? A Mercedes nem egy tipikusan magyar auto, az innen kikerulo autok elsosorban a nemet Mercedes ceget gazdagitjak, egy kis magyarorszagi rezsikoltseggel,... Egyebkent melyik nemzetkozi felmero bagazs jegyezte ezt az adatot? Ez valahogy nem derul ki, vagy megint csak az en figyelmemet kerulte el?
Tootsy
Ja, bocs, mar nem is csodalkozom,... KSH,... Ugyanvajon ki ha o nem? Miert is irt volna nem egekig magasztalo osszehasonlitast?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.