Másfél milliárd forintos alapot hoz létre a kormány és a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök), ebből a pénzből 2014-ben azokat a nem vallási zsidó szervezeteket támogatják, amelyek a zsidó kultúrát terjesztik határon innen és túl – jelentették be egy pénteki konferencián Debrecenben. Szabó György, a Mazsök elnöke a debreceni és a határon túli hitközségek háromnapos nemzetközi konferenciájának megnyitóján elmondta azt is, hogy épületek, valamint egy síremlék felújításához, továbbá egy emlékhely kialakításához is segítséget nyújt a kormány. Megújul több magyarországi zsinagóga, köztük a debreceni is. Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere emlékeztetett rá, hogy Debrecenben él az ország második legnagyobb zsidó közössége, amely jó kapcsolatokat ápol nemcsak a várossal, hanem Debrecen három nagy egyházával, a reformátussal, a római és a görög katolikussal is.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Foci,zsidók - mi a magyork,dolgozók mikor jövünk? Mindenkinek osztogatják a magyar vagxyont csak aki dolgozik az jár rosszul, vagy még munkahelyet sem biztosítanak.
Mobil123
Most komolyan!! Nekem lehet esni a mondandom miatt!!
De most már tényleg tele a hócipőm, és ezek után ne legyen a Magyar rasszista??
Azért elkéne gondolkodni miért is gyülölik a világon őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.