A Tatabányai Járásbíróság vasárnap négy hónap börtönbüntetésre ítélte azt a két nőt, aki töltésre váró homokzsákokat tulajdonított el péntek este az árvízi munkálatok egyik almásfüzítői helyszínéről - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Nem kellene a régi módszert elövenni , " statárium -ügyben "??? Azonnali golyó általi halálbüntetés...ez lenne a minimum, a " család " többi tagja szorgalmasan dolgozna...Rohadékok !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@miazavalami: Te mitől jársz a fellegekbe?:)))))))))))))) Pont most amikor mindennap esik az eső!
miazavalami
@Szvetlana: A felhők fölé drágám... :-) ottan nem esik, de @QQCSI: lehozott.
Dr. Felipe
Hát amikor ellopták a vörös iszap károsultaknak szánt adományokat akkor miért nem volt statárium? Az 55 zsák hiánya nem tudom mennyiben veszélyeztette a védekezést mikor több tízezres tételek kellenek a védekezéshez de biztos igazuk van akik kiszabták a büntetést mert tilos a kincstári vagyont eltulajdonítani. Nem véletlen hogy a vezírnek is csak felemás csizma jutott.
miazavalami
@Dr. Felipe: De hiszen az számlán van nem tudtad? Saját számlán... , úgy mint a nyugdíj megtakarítások. :-(
miazavalami
@Dr. Felipe: Na látod! Ez a lopás másik neve , csak sokan nem tudják. És ezéert nem jár dutyi. Csak ha tömegesen elterjed akkor lesz gond. Például bemegy a kigyúrt legény az idős bácsi házába, éjjel ugye mert nappal kipiheni az éjszaka fáradalmait. Na bemegy és elkezdi összeszedni a bácsi kevéske értékét, mert ugye meg kell védeni a tolvajoktól. A bácsi megpróbálja a lehetetlent, kap egyet kettőt , s akkor megérti végre , hogy a kigyúrt legény mit is akar . Semmi rosszat csak megvédi őt. Namármost a bácsi erre odaadja a kevéske pénzét is... , mert ugye nem árt ha arra is vigyáz valaki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.