Egyre élesebb verseny indul az ügyfelekért a magyar hitelkártyapiacon. Mindenki igyekszik kedvezményeket nyújtó kártyákkal előrukkolni, hogy az éledező piacon versenyben maradjon - a bankok szerint ezzel...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Érdekes, hogy a diákok 91 százalékának van bankkártyája, folyószámláról viszont csak 64 százalékuk számol be. Negyven százalék feletti a hitelellenesek aránya még az aktív keresők és a 26−29 évesek körében is. Ez az a korosztály, amelyik az önálló élet megteremtése, lakásvásárlás előtt áll, amit többségük hitelfelvétel nélkül nem tud megoldani. A hitelfelvételben azonban inkább a nehézségeket, semmint a lehetőséget látják. A hitelekkel szembeni ellenérzés magyarázatai lehetnek a korosztályra jellemző magas munkanélküliségi mutató és a szülők utóbbi években megélt hiteltörlesztési nehézségei − véli Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese."

Most nyalt vissza a fagyi, mert ezek a fiatalok nagyon nehezen vehetők majd rá, hogy hitelt vegyenek fel, és ők még az elkövetkező 30 évben munkavállalók, akik jövedelemhez jutnak, és ebből nem fognak a bankok látni sokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.