A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a miniszterelnök azért van a dunai árvízi védekezés során a gátakon, hogy személyes tapasztalatai alapján tudja meghozni a védekezéshez szükséges politikai döntéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szabad gábor
Nagyon jó:
"Orbán meg megyen utána, és csak irányítja a védekezést, csak irányítja a katasztrófák elhárítását, mint senki más az ősrobbanás óta eltelt szűk 15 milliárd évben a látható univerzum szűk horizontján."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4710_orban_gonyunel_tetozott
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Lala, te nagyon hülye! Ezért vagy te a fityiszben csak csicskás, mert azt sem tudod, hogy a gáton nem politikai döntéseket kell hozni. Ott lapátolni kell, meg homokzsákot emelni, kell, dönteni legfeljebb arról kell, hogy melyik zsebből vegye elő a főnök a védekezéshez szükséges zsét.
soljanka
Nagyokon rosszul látjátok:

Orbán ott volt a gátakon!!! Tényleg. Mindenki láthatta.
És Orbán minden egyes nap tájékoztatta a nagyközönséget az aktuális helyzetről!
edve
Minden alkalommal felolvasta a közleményeket!
Sehol nem történt katasztrófa.
Orbán nem bukott meg,
Tehát minden rendben, mikndennel meg vagyunk elég
edve
Nauta
@mariaberta: ...ha már "dugni" nem lehetett!!
szablyafűrész
A nagy lóf@szt azért van a gátakon Orbán !

Azért van, mert a "hóhelyzetben" megtépázott tekintélyét valamiképpen helyre akarja állítani, rájött, hogy a hóhelyzetben megvezették ! Nem kicsit - nagyon ! Ez pedig ismétlődően nagyon nem hiányzik 1 évvel a választás előtt !
Lehet egy kicsit szerepelni, ismét előadni a csontig unott és hamis "nemzeti trafik-összefogás" meséjét, ismét lehet készíttetni 2 tonna videófelvételt, mint '98-2002 között, amint verbálisan menti a hazát, mert nélküle a Nagy-Alföldön már tenger lenne és a Duna is egyenesen folyna tovább Ukrajna felé.

Egy ennyire teheccséges emberkére van szükségem, az autóemelőt ki is veszem és Orbánt csatolom a helyére !
GeoCravker
propeller.hu/itthon/2717238-arviz-hullamai-alatt
"
Tulajdonképpen ezek egyike a miniszterelnök személyes kotnyeleskedése mindenhol, ahol az ég és a hullám zeng. Irányít személyesen védekezési munkálatokat, beolvas vízállásjelentést, sajtótájékoztatót tart, és vízügyi adatokkal dobálódzik. Mindezt jogászként, karrierpolitikusként és hatalmi centrumként. A pátoszos szövegek mögött világossá téve, hogy arról beszél, ami adatot elé tesznek, és ott van jelen, ahol a jelenlétből kommunikációs hasznot remél. Orbán Viktor, a pártja, a kommunikációs szakértői. Együtt, vagy külön-külön. "
bakegya
Értem.A sok kéz,lapát,zsák a magyaroké! A csatakiáltás a kedves vadvizihajósé.Aki katasztrófeával a fejében,gyanítja,a déli határon már visszafelé is támadni fog a Duma,de megvédtem,győztem,kampányszemétre magyarok,"takaríccsatok",de csak utánnam és alattam!-"jóccakát..."a kincstárba mentem a honoráriumér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.