Árvízi helyreállítási megbízottnak nevezte ki a kormány Bakondi György országos katasztrófavédelmi főigazgatót - közölte Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggeli győrújfalui sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Még mielőtt örömódát zengenétek magatokról hogy legyőztétek a vízáradatot szólok hogy ez alapkövetelmény .Ez a minimum amit elvárnak tőletek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Prof. Dr. Vak Komondor
@marlin: Szerintem éppen ideje lenne, ha orvoshoz mennél, mert hamarosan meg fog ütni az a buta guta.
Aztán meg a vadak csak lesik, hogy kilövöd-e őket is?!:D
SwordFish
Hülye vagy, Viktor , te segg ! Nyugdíjba kellene már menned, öreg! >:-D
coyote3
Természetesen mindezt nemzetünk eszének, a nagy árvízvédő szabadságharcosnak köszönhetjük...
bakegya
SOS.-besokaltam már ettől a militalizált árra -kattanttól!
Ez sose pisál,sose kakál,csak tüzel?
Abbahagyhatná már ezt a kampányszemetelést.
marlin
@Prof. Dr. Vak Komondor: Na!!
Megszólalt a gödörből a lyuk, bizonyítva azt - amit már eddig is tudtunk - hogy nem az Orr bán az egyetlen, aki azt próbálja csinálni, amihez nem ért!!
Értsd neki fölösleges 1 700 000-ért a gátakon ugrálni, - azt 47 000-ért a közmunkásai(!) is meg tudják csinálni, neked meg fölösleges hülyeségeket firkálni, - ha nem szeded rendesen a gyógyszereidet!!
Az, hogy mindketten "elborult állapotokban" hol evvel, hol avval, - most éppen a Dunával "harcoltok" - harcoltok az senkit nem érdekel, az árvízvédelemhez pedig nem sok köze van a delíriumos álmaitoknak!!
A Tündik bündije
Viktor, az Orbán kiállott a gátra, hogy legyen ott egy legény, meglengette a csíkos ing alatt domborodó bulihordót, és szólott: Szívd fel begyem a vizet! S a mocskos EU, ami ránk küldte a Dunát, hamarjában elszégyellte magát a felcsúti géniusz bátorságát látva, és beverte a dugót a Fekete Erdei forrásba...

Viktor könyve: 5. 4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.