Győrújfaluban járt a miniszterelnök és azt is elmondta, hogy az Audi itthon van Magyarországon. Új videó a megfeszített munkáról. És kapott is egy Audit.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@bretagne: a mercire is úgy tesz, mintha köze lenne az itlétéhez. Igaz, hogy már azok meg Romániába menekülnének, amihez viszont van köze.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lantos
Így igaz, az Audi itthon van, csak mi vagyunk "külföldön"!:D
bretagne
Úgy tesz, mintha lenne valami köze ahhoz, hogy az Audi itt van!
Mobil123
@bretagne: a mercire is úgy tesz, mintha köze lenne az itlétéhez. Igaz, hogy már azok meg Romániába menekülnének, amihez viszont van köze.
rokker33
Na BIRKÁK a főnökötök autogramot osztogat lehet sorba állni és ha elég rendes pali még a lábát is megcsókolhassátok!Remélem tudjátok kiknek szól ;)
Mobil123
@rokker33: De ha lehet kérni akkor amikor a csimmát veszi le!!! :-)
rokker33
@Mobil123: Majd ráfogja az EU-ra Bajnaira meg az elmútnyócévre!Orbán sose hibázik ezt jegyezd meg!Ő maga az Isten aki tökéletes és amit mond az úgy van!Még 4 év és utána már nem lesz választás csak kemény diktatúra bár már úgy érzem most is az van!
Mobil123
@rokker33: Már az van! (igaz még lehet rajta egy kicsit húzzni a tökéletes diktatúrára!)
De azt gondolom, hogy a ha így folytatják az alkotm. módosítgatást, akkor esély lesz a 2014-es választás elmaradására is. ( bár ez ne következzék be!!)
Betaloc
Vajon, akkor is otthon érezné magát az autógyár, ha a német béreket kellene fizetnie?
rokker33
@Mobil123: Sajnos ez a kerti törpe nyerni fog!Nagyon erősek még mindig az ellenzék közül egyiknek sincs semmi esélye még Bajnainak se mert nem tud egy rendes csapatot összeállítani és lehet ez a szűk 1 év már nem lesz elég arra hogy ezt a diktátort kitúrja a helyéről.2/3 tól már elbuktak de a választást még magas eredménnyel megnyerik!SAJNOS!!!
Mobil123
@rokker33: Sajnos egyetértek Veled, mert én is ezt gondolom, látom.
pacsni
@Betaloc: nemhiszem! akkor otthon is maradhattak volna,azèrt jottek ide, mert itt fillèrekèrt dolgoznak a magyarok, mint romaniaba.
pacsni
az autogramjait osztogattya, majd mikor leviszem a kutyàm pisilni, akkor felveszem vele a szart is.
lantos
@Betaloc: 09:36
Nem, akkor mi éreznénk itthon magunkat!:D
marlin
Szerintem(!) ez az a "nagy bejelentés" az, amit a köpcösötvenes elfelejtett bejelenteni!!
www.youtube.com/watch?v=pGy8dUIpp3w&feature=em-share_video_user
A Tündik bündije
Nekem is kell ótógramm! 20 viki aláírásért kapok egy Bajnait! :-)
entero
@rokker33: "Sajnos ez a kerti törpe nyerni fog!" Azért azt látom, legalább reálisan tudsz gondolkozni.
Mobil123
@bretagne: Már szóvan róla!! (sajna, pedig milyen "húzzó " ágazatnak kiáltotta ki őket a vezír!)
vukkocska
@rokker33: na, most aztán kivívtad entero elismerését. Ne légy pesszimista. Bajnai össze fogja rántani az ellenzéket. :)
rokker33
@entero: Nem arról van szó én még hiszem,hogy lehet esélye Bajnainak csak sajnos ezzel a balf@sz Szarházi Attilával szerencsétlenkedik és minél többet várnak a meg egyezéssel annál több lesz a bizonytalan szavazó!Meg a vezéred fog is tenni azért,hogy minél több szavazatot zsebeljen be!Lesz mocskolódás hazudozás csalás mindent megfog tenni ez az elmebeteg,hogy hatalmon maradjon!!
rokker33
@vukkocska: Azért még nem állok át a narancs oldalra annyira birka nem vagyok :)!Még a szűk 1 évbe fogom szidni az egész tolvaj bandát meg azért reménykedem,hogy összeszedik magukat Bajnaiék!Tudod én már felnőttem nem hiszek a mesékbe főleg azokba nem amit Matolcsy olvas fel ;)
rokker33
@rokker33: vagyis most már Varga Misi ;)
dr lóherre
@rokker33: Remélem tévedsz!!! Össze kell fogni!!!
dr lóherre
@rokker33: @rokker33: ÖSSZE KELL FOGNI!!!
coyote3
Most akkor mocskos multik, vagy haverok?
entero
@vukkocska: Szerintem ebben ne nagyon bízz.
entero
@rokker33: Nézd, engem lassan már az sem érdekel, ha a Jobbik nyer. Ha az embereknek nem jó, ami most van, akkor változtassanak. Viszont utána senki ne sírjon, hogy most még rosszabb. Tessék megelégedve hátradőlni, még akkor is, ha még kevesebb marad a borítékban.
dzurinda
"Ha az embereknek nem jó, ami most van, akkor változtassanak. Viszont utána senki ne sírjon, hogy most még rosszabb."

2010-ben is ez történt: nem volt jó, változtattak, most meg sírnak, hogy rosszabb.
vukkocska
@entero: én csak ebben bízom. :) De nagyon.
vörösfuvalat
@entero: Én károsnak tartom Orbán gazdaságpolitikáját sőt egész tevékenységét és ép ezért szeretném ha a következő négy évvel ő nézne szembe.Nyerjen de azt a négy évet már nem tudja hazugságokkal lefedni. Nem lesz magánnyugdíj pénztári pénz, valószínűleg az amcsik befejezik a pénznyomtatást az évi 1-1,5%-os gazdasági növekedéssel érezhető javulást nem tud produkálni. A rezsicsökkentés jó ha kitart 2014. végéig. A most trükkös költségvetésbe eleve beletervezett osztogatás azért majd a gyengécske gazdaságba visszaköszön.Sebaj legföljebb lesz még ötszázezerrel több szegény . Kit érdekel ? csak a felső-középosztály gyarapodjon.
dömdödöm
Mi ez ? A Csúti kukás aláírja az utcaseprő mellényt 3 X -el ?
Az Audi itthon van Magyarországon ! A Magyar itthon van Magyarországon ?
entero
@dzurinda: Rendben, akkor változtassanak megint, és majd kiderül. Tudod, az a baj ezekkel a 4 évenkénti változtatásokkal, hogy ennyi idő alatt nem derül ki, hogy mi is lenne a vége. 8 év a minimum, ahogy a szociknak is ennyi volt, és láthatták az emberek, mi is volt...
entero
@vörösfuvalat: Éppen a felső-középosztály az, akik képesek munkahelyeket teremteni. Fekete Béla utcaseprő erre nem lesz soha képes, bármennyire is jól dolgozik.
dömdödöm
Ha fiatalabb lennék biztos hogy megkapnád a felcsúti paraszt mongyá le táblát a kossuth téren
entero
@dömdödöm: Ennek mi az akadálya? A korod? Vagy nem akarsz olyan lenni, mint a mai fiatalok? Vagy már nem bírsz egy táblát a magasban tartani? :-))))))
dömdödöm
ha lefújnak könygázzal végem és elfutni sem tudok és agyonverTEK a saját táblámmal :-)@entero:
dömdödöm
Érdekes minden külföldi itthon van magyarországon csak én nem érzem úgy mint ha itthon lennék Magyarországon ? ez miattam van vagy más is érez hasonlót ?
dömdödöm
@dzurinda: roszzabb ? Van ennél még rosszabb ?
dömdödöm
híradó 3013 junius 14 . este 8 M1
Munkások a dunaparti közműépítésnél ismeretlen eredetű zsákokat és kettő darab felemás gumicsizmát találtak . Feltehetően az 1000 évvel ezelőtti nagy árvízet hősiesen
elhárító nagy Orbán vezéré lehetett. Régészek vizsgálják a furcsa leletet cipészek bevonásával .Nemsokára a nagyközönség is megtekintheti a Nemzeti múzeumban :-)
dzurinda
@entero: "Tudod, az a baj ezekkel a 4 évenkénti változtatásokkal, hogy ennyi idő alatt nem derül ki, hogy mi is lenne a vége. 8 év a minimum, ahogy a szociknak is ennyi volt, és láthatták az emberek, mi is volt..."

Négy év alatt tökéletesen lehet látni, hogy az irány jó-e, vagy sem (segítek, most Magyarországon borzalmasan rossz az irány). Szlovákiában a 2000-es évek elején két év alatt csinált az akkori kormány egy olyan átalakítást, ami után gyors fejlődésnek indult az ország. A mostani Lettország is a válság után hozott gyors intézkedéseknek köszönhetően fejlődik.

Egyébként, ha nyolc év kell, hogy láthassuk, mi a vége, akkor milyen alapon bírálod Bajnait? Csupán egy éve volt kormányon.
marlin
@entero: tegnap, 23:31 Szegény!!
Nem kellene ennyire alábecsülni a fideszista forradalmárokat!! Ők igen is egy tehetséges banda!!
Jobb az összhanzásuk, mint a Száztagú Cigányzenekarnak volt!!
Nem , hogy a nyolc évre nincs szükségük, de két év alatt több kárt okoztak az embereknek mint a szocik bármikor!!
entero
@marlin: Állj már le erről a megszólításról, mert unom...
dömdödöm
nem kellene csak azért szabadságharcot folytatni az európai únió ellen csak azért hogy a kiskakas az uralom megtartása érdekében uralja a szemétdomb tetejét . -mondta az ellenzék képviselője .:-)))) osztom :-)!!!
Törölt felhasználó
Nekem is kell autogram, 20-50 év múlva annyit fog érni mint a nagy diktátoroké most:)
marlin
@entero: xxxxx
Mért oszt a köpcös autogamot??
Szegénykém!! Akkor a kérdés még egyszer!! Ha érted??
Miért becsülöd-, és degradálod le ezeket a tehetséges(!) "trafikforradalmárokat"??
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.