Ócsa - Költöznek az első fecskék az eladósodott családoknak épített lakóparkba. Pénteken épp ottjártunkkor kanyarodott be egy teherautó a telepre: érkezett egy család, bár a költözés izgalmait nem akarták megosztani lapunkkal. Mint ismert, a nyolcvan házból húsz lelt gazdára az első pályázati fordulóban, de még azok többségé­ben is csönd honol: üres helyiségekre látni a függöny nélküli, csupasz ablakokon át. Információink szerint eddig hatan vették át a lakáskulcsukat, eddig csupán három házba hurcolkodtak be. Ennek az is az oka, hogy a gyerekek miatt általában meg akarták várni a családok a tanév végét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@entero: Ha nem szűnnek meg a munkahelyek + nem emelték volna az egekbe a havi törlesztőrészleteket, nem váltak volna földönfutóvá az emberek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karaj
Azért az nagy kár ( az eddigi éptőknek) , hogy nem épitik tovább a "lakóparkot". És azért nem felejtsük el , hogy ez csak ideiglenes "lakópark" - hiszen 1 év a bentlakás , utána a nagy semmi,ha nem kelt el a lakók háza ezen idő alatt.
kukac50
Remélem nem követeli a bank Tőlük tovább a hitelt. Megkapta a lakásukat házukat,egy lehetőséget az újrakezdéshez megérdemelnének.
csikknorisz
"a költözés izgalmait nem akarták megosztani lapunkkal"
Függetlenül attól, hogy ki hova költözik, kurvára nem hiányoznak ilyenkor senkinek faggatózó újságírók, hacsak nem állnak be pakolni.
csikknorisz
@csikknorisz: Ez csak most tűnt fel. Utoljára tavaly költöztem, ha egy újságíró meg akarta volna osztani a költözés izgalmait, mondtam volna, oké, szívesen. Melyik izgalmat óhajtja, a hűtőszekrény, vagy a fotelok felcipelését? :)
SLAakku
...hova is költözhetnek Orbánék?

Már az első Orbán-kormány idején, 1999 júliusában kormányrendelet született arról, hogy a Várban felújítják a Sándor-palotát, s az volt az elképzelés, hogy a 2002-es választások után a miniszterelnök és a stábja odaköltözik. Sokáig múzeumnak szánták az épületet, de már az Antall-kormány alatt felvetődött: ismét a miniszterelnök hivatalává kellene válnia a palotának, hiszen 1944 előtt is az volt.

Mivel a Fidesz 2002 tavaszán elveszítette a választásokat, a költözés lekerült a napirendről.

Elkészült ugyanakkor a miniszterelnöki dolgozószoba előszobája és a "körszalon" is: csaknem egy kiló laparanyat használtak fel az épület stukkóinak és ajtajainak aranyozására.

A felújítás előirányzata 2,5 milliárd forint volt. Állítólag már a porcelán étkészleteket is kiválasztották.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.