Ezer választásra jogosultból alig valamivel több mint százan támogatták a kormánypárt jelöltjét a solymári időközi önkormányzati választáson. A szerény érdeklődés miatt ez elég volt a nyeréshez, meg ahhoz is, hogy a Fidesz fölényes győzelemről beszéljen. Fölényesnek nevezte a vasárnapi solymári választáson elért Fidesz-KDNP-s győzelmet Hoppál Péter, a nagyobbik kormánypárt szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus hangsúlyozta: a kormánypárti jelölt több szavazatot kapott, mint a másik két független jelölt együttesen.
Hoppál Péter szavai szerint a solymári időközi választáson azért nem indultak el a baloldali pártok, mert "az újabb vereség elől próbáltak elmenekülni".
A szóvivő úgy értékelte: a solymári emberek is úgy látják, hogy a Fidesz politikája az ő érdeküket, javukat szolgálja, és beálltak azon választók sorába, akik egyértelművé tették, "nem kérnek a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából".
 Igaz, a baloldal ezúttal nem indult.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Na, ezért megyek én szavazni jövőre, - meg viszek magammal néhány embert - hogy ezek a "Hoppálok", meg Schmitt Pálok oda kerüljenek, ahová valók. - a történelem szemétdombjára!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
Milyen ember már az ilyen! Hogy hazudhat így a (elvileg) saját népe szemébe.
Szeretném hinni, hogy ez a hoppál nem magyar:( Hazug fideszmaffia, hazugok tábora!
Betaloc
@marlin: Én '10-ben gondoltam így a Jobbikkal kapcsolatban. Látva, hogy mit csinál illetve mit nem, inkább nem kérek a szavazásból.
marlin
@Betaloc: Én megyek, és mindenkinek azt mondom, hogy jöjjön, és mindegy kire szavaz, csak erre az arrogáns jellemtelen bandára ne!!
Ugyanis, azok, akik most jönnek és korábban a Fidesz-re szavaztak, "nem erre adtak a zOrr bánnak felhatalmazást" amit most ez a banda csinál az országgal és kifosztják az embereket!!
gabrella
Aki nem megy el szavazni az a jelenlegi kormányt támogatja.
outsider
@gabrella: "A Gonosz győzelméhez csak annyi szükséges, hogy a jók ne tegyenek ellene semmit."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.