Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a recski és az auschwitz-birkenaui emlékhely, valamint a Terror Háza iskolai látogatásáról szóló határozati javaslatokat. A vitában a jelenleg független, korábban jobbikos Lenhardt "úgynevezett holokausztáldozatokról" beszélt. Rogán Antal felszólalásában visszautasította. Seteiner Pál holokauszttagadásért eljárás megindítását követelte.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A munkahelyteremtésről beszéljenek ne a régi dolgokról.Nem hátra felé megyünk vagy ha igen nagyon gyorsan csináljanak hátra arcot. A régi dolgokat tartsák tiszteletben,de fordítsák a fejüket előre,és a szegénység ellen tegyenek lépéseket,a 10%-os rezsi csökkentéssel megint a gazdagok zsebébe teszik a pénzt miközben a minimálbér felét adóként elveszik ez még kevés nekik még többet vesznek el abból az egy már adózott fizetésből.Egy minimálbéres fizetésből 10 fajta adót szednek be.
Számolás vagy hatástanulmányra egy parlamenti képviselő sem alkalmas?
Ez ám a szegénységi bizonyítvány a Fidesznek.
yazo64
@kukac50: Ez nem szakértő, hanem szagértő kormány... pénzszagértő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.